We kwamen voor de auto, we bleven voor de service

We zijn via de Bovag website bij de Groot uitgekomen, omdat we op een specifiek model auto zochten. Simpel gezegd, we kwamen voor de auto, we bleven voor de service. De verkoper Diederick is uit het juiste hout gesneden door zich zeer klantvriendelijk op te stellen, maar klanten wel de ruimte geeft om zelf te onderzoeken. Je hebt bij hem niet het gevoel dat hij enkel strijdt om zijn target te halen. Zijn kennis reikt niet alleen tot de auto's zelf, maar ook voor verzekeringen. Op zijn advies (en na zelf onderzoek na de aanschaf van de auto thuis gedaan te hebben) hebben we gekozen voor de verzekering welke hij heeft aangeraden. Hij is ook niet bang om te adviseren iets niet te doen, ook al had hij daarin iets kunnen bijverkopen. Iets wat ik goed kan waarderen. Binnen in de showroom kreeg het gevoel niet in een vakgarage te staan, maar bij een dealer. De auto's staan zo opgesteld dat veel verschillende auto's ziet, maar dat je toch prima de ruimte hebt om goed te kijken. Met oog op hoe ze de auto hebben afgeleverd, hebben we ook de keuze gemaakt om het onderhoud bij de Groot te doen. Punten sparen helpt daarin ook mee. Al met al een heel positieve ervaring. Dusdanig dat de eerste oriëntatie voor een nieuwe auto via hen zal gaan.

Helemaal top gegaan

Alles ziet er gelikt uit prima verkoper keurig geholpen op een ongedwongen sfeer waren dik tevreden en dat heeft zeker meegeholpen met de koop van onze auto leuk presentje gekregen als kers op de taart

fijn autobedrijf goeie service !

ben heel snel geholpen alles was snel geregeld en er werken hele vriendelijke mensen dit is echt een aanrader

We werden vriendelijk te woord gestaan en geholpen

Vriendelijk personeel en na mijn aankoop een prachtig bier bakket gekregen

Bedrijf dat correct en netjes handeld.

Je wordt er keurig behandeld en de afspraken worden goed nagekomen.

Fijne verkoper komt zijn afspraken na

Snel en goed geholpen, vriendelijke verkoper Gemaakte afspraken worden ook uitgevoerd. Kom zeker nog eens terug.

Prettig

Goed geholpen en vlot zaken kunnen doen. Verkoper is vriendelijk rustig en komt betrouwbaar over. heb een goed gevoel bij de aankoop van de auto. Ruime keuze in mooie auto's.

Heel verinnerlijk

Perfect alles op goed geweest en gastvrij

Super service

Vandaag voor mij een nieuwe auto opgehaald. Super vriendelijk geholpen, zoals altijd. De service is ook altijd goed, en ze komen de afspraken na.

Service met een dikke +

Onlangs onze auto ingeruild bij de Groot in Rhenen en wat ons direct opviel was een bedrijf zonder poeha. Geen gelikte verkoper in een strak pak gewoon lekker losjes. Daar houden wij van. Na onze proefrit het een en ander doorgesproken en zijn we tot overeenstemming gekomen. Bij afhalen was alles goed geregeld en voor het eerst kreeg mijn vrouw een heel mooi boeket bloemen. Echter was bij de proefrit de accu niet helemaal top en achteraf bleek deze toch niet helemaal in orde te zijn. 1 telefoontje was genoeg en het werd keurig opgelost, gewoon een nieuwe accu erin. Top geregeld. Wij waarderen Gerrald en zijn medewerkers voor de geleverde service met 5 sterren maar met een dikke +

Meedenkende verkopers en vertrouwde samenwerking

Mijn vrouw is herstellende van een bevalling/operatie en kon daarom helaas niet gelijk mee. De verkoper liet mij vrijblijvend proefrijden zodat ik de auto thuis kon laten zien. Ik gaf ook onze twijfels en wensen aan en de verkoper ( Guido de Groot ) was een uitstekend luisterend oor. Hij was eerlijk in zijn manier van communiceren en handelen en gaf ons vertrouwen genoeg om de auto hier aan te schaffen. Guido is 21 jaar maar weet door zijn familiehistorie de kneepjes van het vak en bied een ieder vertrouwen in zijn wagenpark en service.

Vertrouwd en eerlijk

Ze geven een eerlijk en goed gevoel. Je voelt dat je niet bedonderd wordt. Je voelt je als klant welkom. Ook erg attent dat je een bloemetje krijgt wanneer je de auto komt ophalen.

Geweldig net bedrijf!

Netjes geholpen bij de aankoop van een VW Caddy. Snel zaken kunnen doen! Top bedrijf.

Altijd goed

Je laat weten welke auto je leuk vind en boem hij staat klaar. Super service al jaren.

Goed erg vriendelijk

Ze zijn zeer goed en rustig als je wat vraagt niets is te veel gevraagd

Zeer vriendelijk bedrijf

De medewerker die ons heeft geholpen was zeer vriendelijk, behulpzaam, geduldig en oplossingsgericht gericht. Denkt mee met de klant en geeft een eerlijke prijs. Er wordt open gestaan voor opmerkingen en deze worden ook serieus genomen.

Blij met de nieuwe auto en goed geholpen

Ondanks de drukte werd ik goed geholpen en was er de tijd voor advies en antwoord op al mijn vragen. Ook de kleine gebreken die ik constateerde ( kap van spiegel zat een scheur in) werden netjes opgelost voordat ik de auto op kwam halen. Het bloemetje erbij maakt het helemaal af!

Topbedrijf

Ben onwijs goed geholpen met het inruilen van mijn auto. Alles werd binnen een uur geregeld en reed uiteindelijk met mijn nieuwe auto weg.

Mooi autobedrijf met zeer vriendelijk personeel!!

Zeer vriendelijke mensen die de tijd voor je nemen. Het bedrijf ziet er ook keurig netjes uit!!

Klantvriendelijk, uitstekend verzorgd, betrouwbaar

Alles was keurig, en prima voor elkaar! Zeer prettige ervaring

Betrouwbare garage met aardig personeel

Betrouwbare garage met aardig personeel, geen gladde verkopers maar verkopers die met je meedenken

Zeer slecht in het nakomen van afspraken

Garage bedrijf de Groot uit Veenendaal, zeer onbetrouwbare partner. Een bedrijf wat zijn afspraken niet nakomt. Je neemt een optie op een auto bespreekt een proefrit, tijd en datum. Bellen ze een half uur voor de daadwerkelijke aanvang van de proefrit op met de mededeling de auto is verkocht! Wij inmiddels al een uur onderweg, wat is de service. Excuus waar je niks aan hebt en ondertussen proberen ze je een auto aan te smeren die weer 2000 Euro duurder is. Hoezo de klant interesseert me niet, maar zijn portemonnee des te meer. Geen aanrader, als het aan de voorkant al niet service gericht is hoe moet de service na aankoop er dan wel uit zien. Advies kijk even een dealer verder indien je waarde hecht aan service, oprechtheid en eerlijkheid.

Hele prettige afhandeling. Doen de nodige moeite, ook bij goedkopere occasions.

Goed geholpen. Vertrouwelijk.

Netjes en snel geregeld