top

al meerdere auto's daar gekocht tot grote tevredenheid.... fijne mensen en top service

Goeie en snelle service,klantvriendelijke verkoper!

Uniek familiebedrijf

Op zoek naar bedrijfswagen via marktplaats bij de Groot terecht gekomen. Bedrijf heeft een nette uitstraling. Uiterst vriendelijke ontvangst door verkopers Steven en Joost zonder 'verkooppraatjes' en gepusht. De 3 jaar oude Jumpy zag eruit als nieuw en de prijs was realistisch. Na een proefrit en een korte inspectie op de brug (je ziet aan de monteurs dat het eerlijke vakmensen zijn) tot een overeenstemming gekomen. Er stond nog een terugroepactie open (formaliteit) en daarvoor werd spontaan met de dealer een afspraak gemaakt. Kwaliteit en klantvriendelijkheid staan hoog in het vaandel. Inmiddels staat de Jumpy te glimmen voor de deur voor jarenlang rijpleizier. Beter had ik het niet kunnen treffen. De Groot is werkelijk een aanrader.

Goede deal maar wel wat tegenvallers

De autoradio het display is kapot en is niet gemeld. De linker speaker werkte niet. Sleutel met AB is kapot. Auto verder is prima ook financieel goede deal maar voortaan heel even een auto nakijken voordat je hem.doorverkoopt kan geen kwaad dan had je 5 sterren gehad.

Vriendelijk personeel; servicegerichte instelling.

Voor de elfde keer een occasion gekocht bij De Groot. Het is een betrouwbaar bedrijf met een servicegerichte instelling. Ik ben een tevreden klant.

Fijn, betrokken en zorgvuldig contact

Ik heb deze zomer een occassion gekocht bij jullie bedrijf en heb jullie daarin als een betrouwbare partner ervaren. Het duurde even voor de auto klaar was, en daarover werd steeds helder, duidelijk en zorgvuldig gecommuniceerd. Ik kreeg een fijne leenauto mee en rijd nu inmiddels met veel plezier in mijn eigen auto.

Top geholpen

Goed en snel geholpen. Ook fijn meegedacht m.b.t. de apk keuring.

Zeer prettig, klantvriendelijk en vertrouwd

Reeds 21 jaren klant bij De Groot met onze Daihatsu Sirion. Per 21 augustus jl. ingeruild voor een Hi20. Fijne auto, flinke upgrade. Hoop ook hiervan weer lang plezier te mogen hebben en veel veilige kilometers te rijden. Dank voor uw betrokkenheid, persoonlijke service, het vertrouwde gevoel en de mooie bloemen. Ze staan prachtig in de vaas. Mvg, Xandra Cardol-Lapre

snelle en goede dienstverlening

vriendelijke medewerkers en komen afspraken na

Betrouwbaar en komen afspraken na

Autobedrijf waar je rustig rond mag/kan kijken, vriendelijk personeel en komen afspraken na. Auto netjes opgeleverd!

Zeer vriendelijk, professioneel en welkom gevoel gekregen

Autobedrijf de Groot voelt als zeer welkom, zeer goed geholpen met uiteindelijk een fijne auto. Dank!

Keurig bedrijf

Netjes geholpen en een nette inruilprijs overeen gekomen

Zeer netjes en goed geholpen

zeer netjes en goed geholpen netjes bedrijf en vakbekwaam

Voor zowel zakelijk als privé naar Autobedrijf De Groot. Zeer nette en betrouwbare garage en dealer. Dit is merkbaar op de manier waarop zij met klanten omgaan. Klantwaardering is top, service is uitstekend, een uiterst vakkundige organisatie. Een hartelijke aanbeveling voor een ieder dat graag op een nette en betrouwbare manier zaken wil doen.

Groots met hoofdletters

Onze relatie is inmiddels diep genesteld

heldere duidelijke afspraken

er worden duidelijke afspraken gemaakt, reële prijzen gevraagd en ze doen wat ze beloven.

Duidelijk en netjes behandeld

Eerste ervaring met autobedrijf de Groot Niet opdringerig laten je rustig kijken en geven duidelijk antwoord op je vragen Nette inruilprijs voor onze vorige auto gekregen dus geen onzin bieding Keurig afgeleverd volgens afspraak met een bos bloemen toe Volgens ons een eerlijk en betrouwbaar bedrijf

Geweldig bedrijf!

Goed en betrouwbaar bedrijf goed geholpen. vakkundige mensen. Zeker de moeite waard om daar eens te gaan kijken. Wij zijn uiterst tevreden met onze nieuwe auto.

Keurige service

Vriendelijke en kundig geholpen. Waarvoor dank.

Klantvriendelijk

Snel, vakkundig en eerlijk! Kortom top service.

postitief

zeer goede begeleiding en verkoop gedaan door Guido.

Goed en betrouwbare bedrijf

- goede service - Komt afspraken na

Heel prettig geholpen.

Fijn bedrijf. Geen gladde verkopers. Nemen alle tijd. Mooie bos bloemen na aankoop auto.

Uitstekende service, vriendelijk ook na verkoop

Geen moeite met het nemen van een proefrit. Nemen de tijd voor tekst, uitleg en vragen. Vriendelijkheid en professionaliteit, zelfs na verkoop! Niemand had een lekkage naar de binnenkant van het dak via de radio-dakantenne voorzien. Ze hadden het niet hoeven doen, maar in no-time gefix zonder een euro in rekening te brengen. Heel erg netjes! Heel erg bedankt!

Vriendelijk personeel. Er werd met ons meegedacht. Na wat onderhandeling zijn we reparaties overeen gekomen. Wel jammer dat een stadslicht van de auto het niet doet.

Galileistraat 46

3902 HR Veenendaal