Bmw 525d aangeschaft uit 2008. Geweldige mensen in dienst. Iedereen super vriendelijk en kundig!
Erg klantvriendelijk
Via internet bij het bedrijf gekomen. We zijn zo maar zonder afspraak naar binnen gelopen en werden met openarmen ontvangen. De auto waar wij voor kwamen was niet aanwezig, maar werd binnen een kwartier gehaald. Uiteraard kregen we koffie tijdens het wachten. Na proefrit direct besloten om de auto te kopen. En daarna een afleverdatum afgesproken. Bij het ophalen werden we weer met koffie begroet en de papieren afhandeling werdt proffesioneel afgehandeld. De auto werdt netjes na buiten gereden en zag er precies zo uit als afgesproken. Klein min puntje de tank zat niet vol, maar na dit aangegeven te hebben werd dit gelijk opgelost. Ook het bloementje was attent. Prima ervaring dus.
Ik heb een auto gekocht waar een storing in zit. Ze kunnen het probleem (nog) niet verhelpen.
Zeer netjes geholpen en de belofte nagekomen die ze aan onze jongste hadden gemaakt. Dus ook geslaagd voor een andere auto.
Top bedrijf die zijn afspraken nakomt! Hier kun je met een gerust hart je auto aanschaffen!
Prima. Bij vragen snelle reactie
Vriendelijk personeel, super geholpen!
Goede en snelle service. Geen flauwekul gedoe met onderhandelen top bedrijf om een auto te kopen in alle prijsklasss
Geweldige service en zeer open communicatie. Ik kwam langsrijden, zag een bus staan en ben even gestopt. Kon direct een proefrit maken. Goed geadviseerd en snel geleverd.
Aanschaf Volvo XC70
Goede ervaring.
Uitstekend!
Prima autobedrijf. Tevreden over de service.
Klant vriendelijk eerlijk en oprecht bedrijf.
Hele leuke ervaring met spontaan personeel. Ben al jaren klant bij de Groot met veel plezier.
Wij hebben alleen maar goede ervaringen met autobedrijf de Groot en dat al ruim 20 jaar.
Galileistraat 46
3902 HR Veenendaal