Je wordt keurig geholpen en te woord gestaan

Service is goed een net autobedrijf

Prima, helder en duidelijk

Goed en deskundig geholpen.

Goede service en vriendelijke communicatie

Bij de aankoop van een 2e-hands auto bij de Groot zijn we erg vriendelijk en correct geholpen. De gemaakte afspraken zijn goed nagekomen.

Netjes bedrijf

Heel netjes behandeld toen ik hier me auto hebt aangeschaft

Uitstekend geholpen door Diederick!

Fijne ervaring gehad bij de Groot! En redelijke prijs gekregen bij inruil auto!

Zeer prettig

Snelle duidelijke handelingen.

niet geweldig

na de auto hebben opgehaaldop weg naar huis een geklapper aan de onderkant van de auto maar ja gekocht zonder garantie dus pech

Vriendelijk behulpzaam, meedenkend.

Zoals hierboven en in een woord, prima.

Geweldige mensen zeer vriendelijk in Veenendaal

TOP!

Ik heb hier laatst een mooie SMART gekocht. Fijn geholpen op de manier zoals je dat verwacht bij een betrouwbaar autobedrijf! Een aanrader!

Uitstekende en vriendelijke service!

Fijne aardige mensen, zeer goede service

Gebruikte auto daar gekocht. Deze is naar verwachting klaar gemaakt! Zeer netjes

Prima bedrijf om zaken mee te doen

Meerdere bedrijfswagens gekocht. Mooi bedrijf, altijd klantvriendelijk en kennis van zaken.

Klantvriendelijk en goede service

Voelt vertrouwd

Geweldig autobedrijf

Garage De Groot is een geweldig autobedrijf heb daar een mooie Nissan Juke gekocht en heb mijn andere auto goed kunnen inruilen verkoper Diederick is een super aardige en behulpzame jongeman die mij goed geholpen heeft nam er alle tijd voor ik zou daar zo weer een auto kopen kreeg meteen een goed en vertrouwd gevoel bij dit bedrijf eerlijke mensen met mooie en goede autos...5 sterren dubbel en dwars waard Diederick bedankt voor de goede service ben blij met mijn nieuwe auto....

Goed bedrijf, meedenkend in mogelijkheden

Mijn ervaring met Autobedrijf de Groot is als zeer prettig ervaren. Er wordt goed met de klant meegedacht, en ze nemen de moeite voor je. Vriendelijk personeel!

Goede service en afspraak is afspraak

Prettige manier van onderhandelen over de auto. Afspraken worden in overleg gemaakt en nagekomen. Aflevering voldeed aan de verwachting.

goede service

alles is prima geregeld volgens afsprak

Ben erg goed geholpen en een goede deal gehad en nu een top auto

Heel fijn en snel geholpen, mooi familiebedrijf. Aardige mensen. Alles wat wij zochten

uitstekend

prima dienstverlening.

Uitmuntende auto gekocht voor een redelijke prijs.

Ben uitstekend en vriendelijk geholpen. We hebben een reeële deal kunnen maken. Mijn eerste ervaringen zijn zeer positief, kan het iedereen aanbevelen.

Fijn bedrijf, regelen alles meteen

Bedrijfsbus gekocht, alles netjes snel geregeld. Mooie voorraad auto’s. Behulpzame verkopers. Reageren heel snel en attent op alle vragen. Bus volgens afspraak thuis afgeleverd gekregen.

Top!!

Goed, vriendelijk en transparant

Aardige mensen zeer goed geholpen.

Aardige mensen en zeer goed geholpen.

Galileistraat 46

3902 HR Veenendaal