Nette mensen met ervaring zeer vriendelijk.
ik heb met de verkoper iets afgesproken , en meneer komt ze beloftes niet na en na dat ik hem eraan herinnert heb , doet hij net of zijn neus bloed
Mijn ervaring kan ik alleen maar omschrijven als zeer positief.
Aardige medewerkers en goede service
Autobedrijf De Groot is volgens mij de meest betrouwbare garage die ik ken.
Geweldige service! Geinformeerd of de audi a1 nog aanwezig was, de auto bekeken en een restrit gemaakt. Dhr Heiwegen nam alle tijd voor ons. Mede door deze geweldige service ervoor gekozen om de auto te kopen! Ga zo door!!
Auto ingeruild voor een occasion BMW 330Ci
Auto voor onze dochter gekocht. Er moest een nieuwe apk op. Alle kosten inc 4 nieuwe banden heeft de Groot voor zijn rekening genomen; klasse!
Leuk en goed geholpen met een prima service.
Ontvangst en verkoop uiterst vriendelijk. Vrij lange wachttijd tot werkelijke levering. Complimenten voor een vrij dure reparatie die gemakkelijk \"verbloemd\" had kunnen worden. Dit bedrijf streeft er wel naar de auto technisch in orde af te leveren
Vrij recent heb ik een auto gekocht bij Autobedrijf de Groot B.V. Tijdens het hele aankooptraject goed geholpen door de medewerkers. Al met al een positieve ervaring.
Een half jaar geleden een 2e hands auto gekocht, volgende week uit is de auto uit de garantie. Voor- en natraject prima verlopen. Een bedrijf waarmee goede afspraken te maken zijn. Een kleine ommissie werd op een keurge manier opgelost. Zeker aan te bevelend.
Kort geleden hebben we een VW golf IV gekocht bij de Groot B.V. in Rhenen. We werden correct geholpen. De auto werd netjes afgeleverd volgens afspraak. Twee weken later nog wat kleine probleempjes laten bekijken en gedeeltelijk verhelpen. Dit kon zonder extra kosten te maken.
Prettig, persoonlijk, vriendelijk en integer bedrijf. Alle vertrouwen in autobedrijf de Groot.
Goed, wel lang moeten wachten op de levering van de auto. Niet alle afspraken nagekomen.
Vriendelijk, hulpvaardig
Prima ervaring met zowel de aanschaf van een andere auto, de service daarna en het oplossen van een hardnekkig probleem met de parkeersensoren. Wat opvallend was, dat mijn vragen en problemen steeds serieus werden genomen en de medewerkers alles uit de kast hebben gehaald om het op te lossen. Maar het zijn ook de kleine dingen, zoals het uit eigen beweging vervangen van een -zelf niet gemerkt- kapot remlicht als je de auto voor heel iets anders achterlaat.
Een hele bijzondere ervaring gehad met de auto ophalen en ook de after service is niet geheel naar wens. Qua klantenbinding nog veel te winnen.
Prima service, mooie zaak, goede auto gekocht. Wel een verkoper die graag eerst wilde onderhandelen alvorens gereden te hebben in de auto. Naar mijn idee de omgekeerde wereld dus ook niet gedaan.
Galileistraat 46
3902 HR Veenendaal