Grandioos!
Heel positief: ik heb in 2012 een goede tweedehands auto gekocht tegen een redelijke prijs. Advisering en verkoopproces waren deskundig en verliepen in prettige sfeer. Ook de APK en beurten gaan goed: de informatie over de verrichte handelingen, kosten enz. zijn duidelijk en worden goed afgestemd. Hoge score klantvriendelijkheid!
Betrouwbaar, klantvriendelijk bedrijf met een zeer ruime keuze occasions.
Vriendelijke benadering, hulpvaardig, schoon bedrijf.
Prettige benadering, snelle service
We zijn zeer klantvriendelijk geholpen en zijn enorm blij met onze aankoop.
Zeer goede en prettige service! Ruim aanbod ook.
Ontspannen,klantvriendelijk en service gericht
wij hebben gister een smart bij dit autobedrijf gekocht,die ons tot nu toe zeer goed bevalt..
Zeer prettig ontvangen door Steven Heiwegen met een goede afhandeling bij aflevering. Nette zaak, goede sfeer en zeer vlot geholpen met de proefrit. En een mooie bos bloemen ter afsluiting. Steven, zeer bedankt en wij zijn erg blij met onze A6 avant!
Het lijkt overdreven al die 10-en maar ik kan niet anders zeggen:het is gewoon zo! Wederzijds vertrouwen en respect staat hier bovenaan En men verplaatst zich in de wensen, doel en mogelijkheden van de klant.En zelfs het boeket krijgt een 10!;)
Als derde generatie klant ben ik altijd (!) erg tevreden over de Groot! Mijn oma kocht hier al haar eerste auto. Altijd goede service, zeer vriendelijke medewerkers en een eerlijk verhaal!
Geweldig bedrijf met geweldige vakmensen. Aanrader voor een ieder.
duidelijke informatie, betrouwbaar en vriendelijk
Galileistraat 46
3902 HR Veenendaal