Prima Autobedrijf! Prima service! Ik ben er al jaren enthousiast over!
december 2011 geweest voor storing (controlelampje brande) oorzaak was distributieketting was uitgerekt ben door chefwerkplaats geholpen perfect geholpen nieuwe motorgeplaats in februari 2012 voor apk geweest weergoed geholpen was allen een misverstand met de prijs maar ook weer goed opgelost een min puntje als mijn auto warm is en stationair loop hoor je geratel had ik al eerdegemeld tegen apk keurmeester maar hij hoorde niks ??? het lijk mijn iets erger geworden is pas onstaan naar vervanging motorblok ? ik ben tot heden niet in de gelegenheid geweest om een bezoek bij uw tebrengen
Klantvriendelijke ontvangst. Deskundige voorlichting. Prima afhandeling.
Prima bedrijf. Auto aangeschaft en bij schadeproblemen werd dit onder garantie hersteld.
hele goede ervaringen met auto bedrijf de groot
prima kontakten en behandeling
wij hebben dit bedrijf als klantvriendelijk ervaren
De auto is gisteren voor een grote beurt geweest en die is netjes en correct uitgevoerd. Ik was in de veronderstelling dat de distributieriem vervangen moest worden, maar die was in het verleden al vervangen. Bij een ander was die klakkeloos vervangen dus een compliment voor de eerlijkheid want dat duurt het langst.
Dit is een prima bedrijf dat zijn afspraken goed na komt en je bent er nog altijd een klant die altijd te woord word gestaan en veel persoonlijke aandacht krijgt
Vriendelijk en correct prima
Erg prettig om afspraken mee te maken. Kan altijd op korte termijn terecht en wordt erg goed geholpen.
Goede klantvriendelijkheid Perfecte en snelle service bij probleempjes p
Galileistraat 46
3902 HR Veenendaal