- Auto via lease aangeschaft
Alleen maar goede ervaringen, problemen met de auto altijd direct en goed opgelost.
In het verleden een prive auto gekocht bij de Groot, welke nu nog steeds voor APK en beurt bij de Groot komt. Daarnaast wordt het onderhoud van mijn leaseauto uitgevoerd door de Groot.
Vriendelijk staan altijd klaar voor je .
reele inruilprijs nette en persoonlijke afhandeling onderhoud goede prijs / kwaliteitsverhoudig terzakekundig personeel goede service
Prima, goede en snelle service
Service is goed, al paar jaar word ik echt heel goed gehopen, kan niet beter
Bij autobedrijf de Groot is de betrokkenheid van alle medewerkers zeer hoog, kennen ze hun klanten en zoeken altijd naar een goede oplossing. De service is uitstekend en ik kan dit bedrijf bij iedereen aanbevelen.
Goed, mensen weten waar ze het over hebben en luisteren goed naar je klachten. Klein probleempje direkt oplossen is geen probleem.
Galileistraat 46
3902 HR Veenendaal