Goede service vriendelijk personeel.

Super bedrijf..

Fijn bedrijf, korte lijnen. De klant staat echt nog centraal.

Inmiddels zijn we al jaren tevreden klant van Autobedrijf de Groot. Zowel verkoop als werkplaats staan altijd voor ons klaar. Heel fijn!

Prima garage vriendelijk personeel

Mooie BMW gekocht Heel veel plezier van .

Goed bedrijf

Goed behandeld, alles snel in orde. Vriendelijk.

top bedrijf

Ik ben fantastisch geholpen toen ik een occasion wilde kopen. Het was totaal geen probleem om de auto even op de brug na te lopen Voor mijn oude auto kreeg ik ook een heel redelijk bedrag terug. Meteen een verzekering afgesloten en ik kon zo weg rijden met de net aangeschafte auto. Het ritje uit Rotterdam was het dubbel en dwars waard. groet, Jaap

Goede ervaring

Bij binnenkomst vriendelijke mevrouw wij wilde eerst zelf rondkijken maar waren wel gelijk opgemerkt door verkoper toen wij daar aan toe waren kwam hij bij ons en bod ons gelijk koffie aan en heeft ons toen ook netjes en zeer vriendelijk geholpen en alle afhandelingen netjes gedaan

Ik zou zeker terug komen

Werd hele vriendelijk geholpen. Personeel was erg aardig! En heb de auto gekocht en kreeg op de dag dat ik hem ging ophalen een bos bloemen kado! Super attent! Ik raad hun zeker aan!!

Super goede service

Woonachtig in Limburg en een mooie auto kopen bij de autobedrijf de Groot B.V. Veenendaal/ Rhenen. De service en klantvriendelijke zeer goed. Super. Heel te vrede met de nieuwe auto, een goede terug reis naar Limburg. Nu tijd voor kilometers te gaan rijden, en genieten.

Vriendelijk, behulpzaam,

De verkoper was zeer vriendelijk. Hij stond open voor tegen argumenten. Was behulpzaam bij uitzoeken dingetjes betreffende de auto. Hij bood aan om de tellerstand bij RDW te laten bijstellen, daar de tellerstand nu een onlogisch oordeel heeft, wat vervelend kan zijn bij verdere verkoop van deze auto. Algemene indruk: zeer positief

Heel goede service!

Goede snelle service

Eerlijk, transparant en klantvriendelijk

Vanaf het begin een duidelijk en transparant inzake de afspraak van leveren voertuig. Op de dag werd het voertuig door een vriendelijke man afgeleverd en het voertuig zag er prima uit. Top en prima zo........

Goede service en prettige mensen.

Ze denken met de klant mee. Goede service en klantvriendelijkheid.

Komen alle afspraken keurig na

Informatievoorziening compleet, Opel is conform afspraken afgeleverd.

Goede ervaring

Top bedrijf goede service !

Fantastisch

Uitstekend geholpen hele vriendelijke mensen.

Top service

Goede service, vriendelijk personeel.

Betrouwbaar en goede service.

De proefrit van de VW-Golf was positief en tot koop over gegaan. De auto werd netjes afgeleverd en afspraken werden nagekomen. Dit is de 3e auto die ik bij de Groot heb gekocht, dus dat zegt genoeg. Kortom een betrouwbaar autobedrijf!

Vertrouwd bedrijf met een uitstekende service

Ik ben hier al 30 jaar klant. Onlangs weer een goede occasion gekocht. Je wordt prettig geholpen en het personeel is zeer servicegericht.

Vriendelijke benadering, adequaat en

goede service!

Werd goed geholpen de laat dat ik er was. Super

Heel rommelig

Eerste indruk prima Daarna erg rommelig, er was ineens schade aan de ruit van de leaseauto toen ik hem kwam ophalen. Werd gerepareerd maar niet gelukt, dus voor niks gereden, zelf laten repareren dan zou eigen risico betaald worden maar ging niet van harte... uiteindelijk € 145,20 overgemaakt ipv € 150,00 (???) Dus uiteindelijk beetje naar gevoel overgehouden. Auto is verder prima, heel blij mee

Echt top service

De verkoper was echt vriendelijk. Hij liet de auto zichzelf verkopen. Erg duidelijk. Niet opdringerig

Fijne service en goed geholpen

Een auto aangeschaft bij de Groot en dit ging heel soepel, fijn geholpen door Steven. Zou de Groot zeker aanraden.

Verkoper goed, werkplaats iets minder!

Mitsubishi Eclipse Spyder gekocht in Rhenen. Bumper laten spuiten duurt 3 weken! Bij aflevering zit er een grote kras onderaan bijrijdersdeur. Dan had die ook wel meegespoten kunnen worden, beetje erg jammer! Zou een professionele poetsbeurt krijgen, koplampen nog n beetje dof! Deursponningen-koffer en motorruimte zelf maar gedaan. Na een rit brandt lampje : motor need service soon!! Vergeten te resetten. Toch nog wel veel punten, vandaar net voldoende. Wel een leuk aflever presentje, maar ik had liever de andere dingen 100% in orde gezien.

Galileistraat 46

3902 HR Veenendaal