een prettig en eerlijk autobedrijf.

Ze hebben een mooi aanbod, goede kwaliteit, betrouwbaar en stellen de klant centraal. Ze handelen heel plezierig, fijn contact, en hanteren een hele goede service. Echt een aanrader!

Uitstekend geholpen!

De vriendelijke verkoper denkt goed mee, het is echt een aanrader om naar dit bedrijf te gaan.

Fijn!

Goede/snelle service met heel vriendelijk personeel

Heel fijn bedrijf. Staan altijd met raad en daad voor je klaar!

Al jarenlang klant. Heel fijn bedrijf: ze doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen.

Goede & snelle afhandeling aankoop 'nieuwe' bus.

Goede service en makkelijk contact. Bedankt Diederick.

Zeer positief

Twee woorden. Top autobedrijf!

Mijn indruk was: eerlijk en oprecht

De verkoper kwam vriendelijk en empathisch over en de transactie ( een inruil van een Ford Focus voor een Toyota Auris) vond ongecompliceerd plaatst: een positieve ervaring!

Ben goed geholpen.

ben netjes ontvangen en snel door een verkoper geholpen deze nam alle tijd om mij te helpen....

In één woord geweldig!

Zeer klantvriendelijk en betrouwbaar!

Fijne garage

Fijne garage waar je prettig geholpen wordt. Goede ervaring.

Goede service en fijne klantcontact

Mijn bus en auto in onderhoud bij de Groot in Veenendaal. Vriendelijke mensen die meedenken!

Goed geholpen en snelle service.

Klantvriendelijk en correct geholpen

Klantvriendelijk en correct geholpen zeer tevreden

Klantvriendelijk

Erg fijn bedrijf .klantvriendelijk Fijn geholpen .

Fijn garagebedrijf

Pas geleden mijn tweedehands auto aangeschaft. Prettig contact en medewerkers die meedenken.

Fijn contact met de verkoper gehad!

Fijne garage prima geholpen

Mooie garage veel aanbod ook goed geholpen door Guido super blij met onze hyundai i30 rijd heel fijn. Het enigste wat ik pas bij thuiskomst ontdekte dat er op het dak een van de afdekclips voor de dakdrager miste maar dat is maar een kleinigheidje. Ook een faire prijs voor onze auto gekregen al met al zeer tevreden tot de nu toe. Familie Jacobs

Super goed geholpen, vriendelijke mensen

Professioneel en persoonlijk

Denken goed mee, flexibel en zeer oplossingsgericht. Zijn niet alleen geïnteresseerd in je auto maar ook in mij als mens en de goede relatie voor de lange termijn.

Super geholpen, fijne mensen!

Heel fijn geholpen en denken goed met de klant mee! Fijne garage!

Vriendelijke mensen. Mogen het klantbelang iets meer de boventoon laten voeren.

Koopsom was door de bank overgemaakt maar nog niet zichtbaar op rekening van de dealer. Ivm vakantie was het belangrijk dat de auto geleverd zou worden op de bewuste dag. Bank was bereid een bankgarantie te geven. Dealer wilde daar niet aan.

Top bedrijf.

Heel vriendelijk personeel.

Super geregeld!

Nooit meer via marktplaats. Super geholpen en snel geleverd. Bedankt!

Top zaak

Heb recent een zoekopdracht geplaatst bij autobedrijf de Groot. Deze wisten ze binnen 1 week in te vullen. Snelle service en prettig contact. Kortom een echte aanrader.

Steven heeft geweldig meegedacht en snel geleverd, bedankt!

Ik was op korte termijn op zoek naar een bestel auto, die heb ik gevonden bij Autobedrijf de Groot, rondje gereden, even besproken en gekocht, 3 dagen later reed ik het terrein af en was alles geregeld. Dank!

Galileistraat 46

3902 HR Veenendaal