Het personeel van Het Centrum houdt mijn Golf in topconditie.
Als er problemen zijn worden die zo snel als mogelijk opgelost. Een eerlijke betrouwbare garage.
Ik ben altijd tevreden van de dienst.
zeer goede ervaring
De garage weet dat ik schipper ben. Ze denken goed mee. Als ik naar boord moet weten hun dat het belangrijk is dat de auto klaar is maar ook 200% betrouwbaar moet zijn. Als ik een weet thuis ben dan kiezen ze een dag dat het minder druk op hun agenda is
Alweer tijd voor een onderhoudsbeurt, nooit een leuk moment, omdat het gewoonweg toch altijd een aardige kostenpost is. Echter voldoende overleg bij onverwachte zaken, zoals nu nieuwe banden en airco onderhoud. Al jaren mijn vast adres, dus dat zegt genoeg.
Nvt
Er wordt snel en op een prettige manier geacteerd op je probleem met je auto.
Alles nagekomen
Prettige communicatie en goede service
Eenvoudig een afspraak gemaakt, Werd netjes op de hoogte gebracht van de mankementen.
perfecte services vriendelijk personeel en goede service
Hele goede service en je word snel geholpen
Top Top servies
Klantvriendelijk...ruime ervaring...komt afspraken na ...zeer vriendelijk ! Zeer tevreden!
Er wordt meegedacht in oplossingen.
Prima vakgarage voor onze VW T-Roc. Vriendelijke mensen en al jaren een goede service !!
Snelle en juiste service en behandeling
Ik ben zeer tevreden over de service aan mijn auto’s. Ze komen afspraken na behandelen je als een gewaardeerde klant. Een echte aanrader.
Ontevreden over de garage waar we al jaren klant zijn bij het Centrum terecht gekomen, wat een verademing. Hier is de klant nog koning. Zeer zeker een aanrader
Klant vriendelijk, goed service en komen afspraken na.
Gewoon goed.