goede uitleg en een goede afwerking in geheel
Prima advies (zoals gewend). Goed resultaat
Ik ben heel tevreden, werd ik goed geholpen en geïnformeerd!
Alles prima geregeld en gemaakt
Afspraak via de app op mijn telefoon gemaakt. Snel en goede service. Ik kon op mijn auto wachten. Al jaren vaste klant
Thuis gebracht en later ook de auto weer thuis gezet dus een hele tevreden klant
Als mijn werkbus kapot is zorgen hun ervoor dat deze zo snel mogelijk gemaakt is!
Ik werd snel en goed geholpen. Afspraken worden nagekomen.
Een goede garage voor je auto te laten repareren of te laten onderhouden.
Vriendelijke, eerlijke deskundige service. Thumbs up
Ben al tevreden klant vanaf 1980 bij Het Centrum!
We komen er al jaren en de service is als een vrienden dienst :) . Tot maandag gr Aäron
Goed!!!
Vakkundige monteurs hartelijke ontvangst bij de receptie
Goede service, vriendelijke mensen.
Geweldige Garage
Kortgeleden bij autogarage het centrum een auto gekocht(Opel Combo). De verkoopster gaf bij de koop aan dat de technische staat van de auto goed is. Nadat de koop rond was begon de ellende de volgende dag. Versnellingsbak en koppeling heeft het in de eerste dag al begeven. Volgens de garage waar ik altijd heen ga is er met de versnellingsbak en koppeling gerommeld en allerlei storingen in de motor waar we bij de koop niets van afwisten. En dit noemt zich dan een vakgarage. Mevrouw geeft continu aan dat er geen garantie op de auto zit. Dat er geen garantie op zit wil niet zeggen dat je dan dit verkoopt en dit soort zaken niet communiceert bij de verkoop! Ik ging er van uit dat alles oke was bij een garage met vrij goede recensies en tevreden klanten. Het tegendeel blijkt dus waar te zijn. De kosten lopen nu zeer hoog op en de garage is bereid een gedeelte op zich te nemen. Een oplossing waar ik totaal niet mee tevreden ben.
Reparatie kan vaak gelijk verholpen worden ! Vriendelijk ontvangst. Klant is hier nog altijd klant zoals het moet zijn !
Top garage
Had onlangs een probleem met de airco van mijn Golf Sportsvan en dit werd dezelfde dag nog verholpen!
Snel en vakkundig.
Behulpzaam en vriendelijk te woord gestaan