uitstekend

Al rond de 30 jaar een tevreden klant! goede service,klantvriendelijk. al

Eerlijk en behulpzaam

Top service en een betrouwbare garage!

goed en vriendelijk geholpen

.alles ok geen aanmerkingen.

Prima garage

Goede service. Vriendelijk personeel. Je wordt netjes gebeld als er wat extra’s gemaakt moet worden.

Netjes en duidelijk alles

ik kom hier al tientalle jaren.

snel geholpen

Auto in de ochtend gebracht, in de namiddag al klaar, dit is toch een prima service. De mensen zijn vriendelijk.

Goede service, goed meedenken!

Ik ben al een paar jaar klant bij Het Centrum, sinds is VW rij. Mijn ervaringen zijn positief. Het Centrum heeft een gedreven team, die goed luisteren naar het probleem en meedenken in oplossingen. Ook de manier waarop reparaties worden uitgevoerd en de precisie waarmee, ben ik zeer tevreden over. Maar ook de aandacht die er is ná de reparatie, vind ik zeer service gericht.

duidelijke afspraken en goede communicatie.

Na het maken van een afspraak voor een apk en kleine beurt kon ik snel terecht. Tussentijds overleg over eventuele vervangingen en een goede afronding.

Altijd goede service en medewerkers zijn vriendelijk en behulpzaam.

top

top ervaring met zeer goede service.

Prima service !

Heb mijn Golf IV eind 1998 bij het Centrum aangeschaft en ben sindsdien klant. Een en dezelfde auto. In goede handen aldaar.

Top service, vriendelijk, eerlijk !!

Net als de 2 voorgaande keren weer goed en snel geholpen met APK en onderhoudsbeurt. Een zeeeer tevreden klant!

Goede behandeling snelle service

Uitstekende service

Dit jaar met onze Volkswagen Polo en Volkswagen Golf voor onderhoud geweest. Beide bezoeken waren positief. Prima prijs/kwaliteit verhouding. Tevens wordt ook aangegeven wat nog niet vervangen/onderhouden hoeft te worden.

Komen hun afspraken na

Kundig bedrijf

Snel en goed geholpen.

Direct geholpen bij storing. Goede diagnose. Snelle afhandeling problemen Vriendelijke behandeling.

Top service

Helemaal niets op aan te merken. Goede service. Prettig zaken doen.

Top service

Klantvriendelijk, duidelijk, snel. SUPER

goede service en prima advies

De keuring met beurt is op hun advies maar een kleine beurt geworden en de winter banden zijn verwisseld .in telefonisch gesprek overleg geweest over nieuwe banden of oude banden nog opleggen. besloten om oude banden nog 1 seizoen te gebruiken.

zonder meer goede service

Kapotte ruitenwisser gelijk vervangen zonder wachttijd.

Industrieweg 3

6051AE Maasbracht