Zeer goed en fijn dat ze op voorhand even bellen wat het gaat kosten en eventueel alternatieven aanbieden !! Ga zo door !!
Gewoon goed tot zeer goed
Een fijne garage, met een fijne correcte en vriendelijke bediening. Het is no nonsense wat mij zelf zeer aanspreekt. De prijs-kwaliteit voor de geleverde diensten is zonder meer goed. Ik kan alleen maar zeggen: Chapeau!
Prima en service bereidt bedrijf
Via mail werd prima gereageerd op verzoek voor prijsopgave. Na telefonisch contact verzoek nog aangescherpt. Ook prijs in vergelijking met andere garages was goed. Werd verder keurig ingepland en uitgevoerd. Prima tevreden.
geholpen zo als het hoort
Snelle service
Attent, vriendelijk en professioneel!
Héél fijn, die broers in Echt vertrouw ik niet. Ik kom ook terug (autopapieren) En mijn ruitenwissermotortje laten checken, hoef ik niet alsmaar buienradar te kijken!