Goed uitleg en overleg bij bijzonderheden

Klantvriendelijk

Volgens afspraak verlopen

We konden vlot terecht voor onderhoud en APK. Kregen keurig een offerte van te voren en werd volgens afspraak gemaakt.

• Klantvriendelijkheid

Je wordt als klant echt gewaardeerd

Wat fijn dat je herkent wordt als klant, een goed kopje koffie krijgt en dat de auto (net als altijd) er weer fluitend een jaartje mee door kan ! Zo hoort het dus. Bravo, team Jetten !

Alwéér tevreden...!

Zullen we het gewoon op een vette 10 houden, daar is alles mee gezegd... tot de volgende keer maar weer !

Slechte planning

Vorige week heb mijn auto apk laten keuren en meteen een onderhoudsbeurt uit laten voeren. Vorig jaar hetzelfde uit laten voeren. Toen heb ik het met de werkplaats gesproken over het vervangen van de distributieriem, was het volgende jaar pas nodig, veranderd naar 8 jaar blijkbaar. Omdat ik de werkplaats altijd laat beoordelen wat er moet gebeuren tijdens zo'n onderhoudsbeurt, zou je er toch vanuit mogen gaan dat men daarmee rekening houdt. Mooi niet. Nu weer een afspraak gemaakt om de distributieriem te vervangen en dus ook meer uurloon dan wanneer dit tegelijkertijd was uitgevoerd. Op dit moment zit er iemand bij de receptie/werkplaats die naar mijn idee nog heel wat opleiding behoeft, alleen mooie praatjes heeft men niets aan Belofte maakt schuld.

Goede service, vriendelijk personeel

Afspraken worden altijd goed nagekomen. Fijne garage.

Zeer klantvriendelijk en deskundig

Deskundig, goede informatie , opgeruimd en netjes , stipt in de afspraken , super klantvriendelijk en meedenkend

tevreden

Keurig ,geen klachten alles naar wens!

Een niet best

Slechte voorbereiding vervanging aandrijflijn Verkeerd plannen van vervanging Foute vervanging autobandenivm lekkende ventielen Veel ongemak precies in de periode van revalidatie van mijn bypass operatie van mijn hart Moet niet meer op deze wijze

• Klantvriendelijkheid

Ook voor mijn fiat een snelle service

goed en prima uitleg

snel geholpen

Niets op aan te merken

Alles prima geregeld.

Prima garage en service

Fijn bedrijf

Altijd behulpzaam en niet te flauw om gelijk even te kijken naar de auto wat mogelijk het probleem is.

• Klantvriendelijkheid

Alles wordt in goed overleg opgelost.

Toppie

Goede service, vriendelijk, gemotiveerd

• Klantvriendelijkheid

super behulpzaam bij afwijkend tijdstip wanneer de auto klaar zou zijn

Bij Auto Jetten werken bevlogen meedenkende mensen Al meer dan 20 jaar sta ik versteld over de sfeer onderling bij dit mooie bedrijf

• Klantvriendelijkheid

Mijn ervaring blijft: prima garage

Mijn ervaring is nog steeds na na vele jaren dat alles prima wordt geregeld door deskundig en zeer vriendelijk personeel en beveel deze garage zeker aan en daarom blijf ik ondanks de grote afstand klant bij Jetten Cuijk.

Slecht

Het volgende is gebeurt, Wij hebben afgelopen jaar al behoorlijk veel aan onkosten gehad aan onze auto, en tot overmaat van ramp ging ook nog eens de bestuurdersstoel kapot. na overleg met Bas die overgens wel met de klanten mee denkt. En hij voorstelde om gewoon langs te komen dat werd er na gekeken en eventueel naar een oplossing gezocht, die voor mij redelijk zou zijn om te laten uitvoeren. wij hebben een paar dagen later nog een keer terug gebeld om langs te kunnen komen en aangegeven wat Bas had voorgesteld. de desbetreffende persoon die op dat moment met ons een afspraak maakte, nam dit niet in overweging, wij kregen te horen dat de stoel niet kon worden gelast omdat dit al meerdere malen is gedaan, het vervangen met een tweedehands stoel koste 200 euro en het totale plaatje inclusief montage stoel kwam uit op 500 euro, De stoel zit met 3 boutjes vast, dus betaal ik 100 euro per boutje voor montage. SCHANDALIG!!!!

Gegarandeerde kwaliteit

De service en kwaliteit altijd gegarandeerd bij Jetten.

Gewoon goed..

Duidelijke uitleg, goede prijsopgave vooraf, vriendelijke garage, gewoon goed..

• Klantvriendelijkheid

Goede service en communicatie.

Al jaren ben ik klant bij Auto Jetten en naar volle tevredenheid.

Gaaf bedrijf.

Geeft correcte adviezen en informatie. Prettige medewerkers.

Zoals altijd geen klachten

Zooals altijd geen klachten en heerlijk genoten van mijn warme chocolademelk.

Ewinkel 4

5431ND Cuijk