Teleurstellend
Ik bracht mijn 20 jaar oude Zafira voor winterbanden, APK en jaarbeurt. Omdat bij APK controle een hele reeks zaken werd gevonden is de onderhoudsbeurt niet uitgevoerd en zijn de winterbanden niet geplaatst. Zonder overleg met mij.
Door niet uitvoeren jaarbeurt heb ik geen pechhulp meer en doordat de winterbanden niet zijn geplaatst ben ik niet zo blij met de sneeuw van de laatste dagen. Bovendien is het zonder winterbanden risicovoller om naar Duitsland te gaan.
Er werd wel tien dagn later winterbandenomwissel gepland maar reparaties pas op 19 en 20 december.
Wat ik ook erg storend vond was het argument dat de winterbanden er niet op waren gelegd omdat de wielen er tijdens de beurt ook af moeten. Kon dat in een keer gebeuren maar wel over drie weken! Maar dan moet je me niet het hele bedrag voor het opleggen van winterbanden berekenen. Ik voel me dus financieel genept.
Kortom, Opel Jetten heeft mij slecht geholpen en ik heb nu ook besloten de reparaties, de jaarbeurt en de bandenwissel ergens anders te laten doen. Twijfelachtig of ik nog een keer terug kom bij Opel Jetten na meer dan tien jaar tevreden klant te zijn geweest. Zeker omdat er eigenlijk niets van hun kant wordt geboden. Er wordt alleen gebeld om navraag te doen omdat ik de reparatie, beurt en bandenwissel niet bij hen laat uitvoeren. Op zijn minst had er toch iets tegenover kunnen staan zoals bv. gratis bandenwissel. Helaas.
Ik twijfel niet aan het vakmanschap bij Opel Jetten, wel aan de klantvriendelijkheid en meedenken. Ik liet al jaren beurt, APK en bandenwissel samenvallen zodat ik maar een keer langs hoefde te komen i.p.v. twee keer (bandenwissel in november, beurt en APK net voor kerst).