4 sterren: goede service, goed behandeld

Van old timer Landrover en Prius overgestapt naar Volvo S80: vanwege nabijheid auto in onderhoud bij Autopolar BV. Snelle service en heldere communicatie over de kosten en de opties vooraf, en ik heb het idee dat er geen onnodige kosten worden gemaakt door de heren. Daar ze tijd over hadden hebben ze de Volvo gestofzuigd en gewassen: Klasse!!!

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

4 sterren: goede service, goed behandeld

Volvo v70 d5 2010 gekocht,na 2 dagen bleek accu op te zijn. Na overleg met autopolar (Mout) nieuwe accu in laten zetten bij de Volvo dealer in Utrecht en de koste mag ik bij auto polar declareren.Super!! Betrouwbaar en vriendelijk personeel. Ze komen in ieder geval mond op mond afspraken na!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vanaf aanschaf (tweedehands) BMW, is een katalysator probleem steeds onder de garantie blijven vallen. Kosten noch moeite is gespaard om probleem op te lossen. Hopelijk is het nu, 15 maanden na aanschaf, opgelost. De service gaat zo ver dat ze de auto thuis weer terug ruilen. Hulde!

• Reden bezoek Andere reden

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Dit noem ik nog eens een bedrijf met goede en goudeerlijke gasten. Leveren goed werk, denken mee, en erg klantvriedelijk; denk dat ik nergens meer een andere auto koop. Woon momenteel in België, moet zo\'n vijftig kilometer rijden naar Oirschot, maar dat heb ik er graag voor over... Klasse mannen!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Dit bedrijf verdient de goude douche. Komt de garantie afspraken 100% na. Ik had een storing in de Citroen C5 remlicht schakelaar. Deze heb ik laten repareren in mijn woonplaats Zwijndrecht. De rekening Via email naar autobedrijf Polar gemaild en binnen 2 dagen was het bedrag van de reparatie op mijn bankrekening bijgeschreven. Chapeau

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik ben nog niet in het bezit van de VOLVO XC60, en ik hoorde in de wandelgangen, dat als je niet hebt afgepingeld,er dan bij het afhalen van de auto 4 NIEUWE winterbanden voor je klaar liggen, daarna kan ik pas mijn ervaring van Uw bedrijf afgeven. Met vriendelijke grap, en tot dinsdag Harry de Weerd

4 sterren: goede service, goed behandeld

December 2012 gebruikte XC70 D5 gekocht met 300.000 op de klok. Inmiddels 330.000 km zonder problemen. Onder eet=rste 3 maanden garantie krukaskeerring vervangen en nivomat-schokbreker. Leenauto gekregen en gerepareerde auto is zelfs naar zuid-Limburg teruggebracht. Prima bonafide bedrijf met goede service.

4 sterren: goede service, goed behandeld

tijdje terug bij dit bedrijf geweest, zeer klant vriendelijk en de verkoper, Dennis de Bruijn, heeft me goed geholpen en de koffie smaakte lekker. Ik kom zeker nog eens langs om te kijken voor een auto.

4 sterren: goede service, goed behandeld

We rijden inmiddels de 3e Volvo van Autopolar, nooit geen problemen mee gehad. Service en onderhoud ook prima in orde!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Bij de levering van de auto verleende AutoPolar een prima service. Ook achteraf worden defecten zonder enig probleem snel en volledig onder garantie gerepareerd. Deskundige garage met vriendelijke medewerkers.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Reeds 2 maal een Volvo bij Hein gekocht, een v70 en rijdt nu een xc90. Super service, v70 had motorproblemen en de auto mocht ik inruilen voor de xc90 , er werd een keurig inruilbedrag gegeven alsofer niets met de auto aan de hand was. Na aankoop van de xc90 Waren er wat kleine dingen defect maar werd allemaal onder garantie opgelost en gratis v50 leenauto ,nooit scheve gezichten , ze staan gewoon voor je klaar.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een tweetal verstuivers van mijn V50 Dwaren kapot. Viel binnen de garantie gelukkig. Werd overigens niet over gesproken. Leen auto gekregen, na reparatie kon ik zelfs de auto na reguliere openingstijden komen ophalen. Uitstekende service

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

ik heb er 3-04-2010 een c3 gekocht van 2006 zonder schade werd er gezegd wat blijkt nu achteraf dat hij wel schade heeft gehad en heel slecht gerepareerd is lekt in de kofferbak aan alle kanten dus ik denk dat ik daar nooit meer een auto koop ps het water staat in de kofferbak

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Een perfect bedrijf. De naam Volvo Specialist doen ze echt eer aan. Houden zo Hein en je Team.

• Reden bezoek Andere reden

4 sterren: goede service, goed behandeld

Hier vorig jaar zomer een bezoek gebracht om een volvo aan te schaffen. Deskundigheid en service is top! prijs kwaliteit is een 8 en daarmee ook goed, staan veel v50\'s in Nederland, maar ik wilde iets speciaals met lage kilometers en leuke opties, dan weet je dat je daar iets meer voor moet betalen vandaar een 8. Kortom een bedrijf waar ik graag terug zou komen!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gewoon super!! Vorig jaar maart mijn V70 classic er gekocht en ik laat ook alle onderhoud bij hun doen. Ondanks dat het niet echt voor de deur is voor mij, rij ik toch graag een blokje om voor deze uitmuntende service en begrip! Dit team begrijpt hoe ze klanten tevreden moeten houden.

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

De Scheper 321