Altijd even behulpzaam en klantvriendelijk!

Altijd positieve ervaringen met Auto Blaschke. Ik word altijd zeer vriendelijk ontvangen en te woord gestaan door Simone, snel geholpen, er wordt mee gedacht en pro-actief gehandeld. Zeer prettig!

Fijne communicatie en uitstekend werk

Mijn auto voor een APK naar de garage gebracht, werd duidelijk aangegeven welke kosten hier aan verbonden zijn en kon de auto aan het eind van dezelfde dag al weer ophalen. Fijne en duidelijke communicatie!

Onvriendelijke bejegening

Voor een aantal kleine reparaties bij Blaschke geweest. Voorheen op de locatie Ringbaan Oost. Altijd prima service daar. Nu in de Laarstraat. Over de kwaliteit van de reparaties kan ik (nog) niet oordelen. Wel over de service. Beneden niveau en een barse man aan de balie. Leenauto gehuurd. 10 km mee gereden. Moest hem wel bijvullen bij het inleveren. Gevraagd of dat niet anders kon. Men houdt toch de km stand, bij dus men kan zien of het klopt. De man zei van niet. Ben gaan tanken en dat was voor meer dan voor die 10 km. Auto ingeleverd en de mevrouw aan de balie ging doodleuk de km stand van de auto noteren. Was nodig voor de belasting zei ze. Dan voel je je toch belazerd. Klantvriendelijkheid is ver te zoeken.

duidelijkheid en betrouwbaarheid

duidelijke communicatie over reparatie en kosten. alle afspraken worden nagekomen alles wordt correct uitgevoerd

perfect

Twintig jaar ervaring en dat gooi ik zomaar niet weg nogmaals perfect

Al jarenlang vertrouwd adres

Al jarenlang laten we onze auto onderhouden, keuren en banden wisselen. Goede snelle hulp, duidelijke uitleg en prettig contact

Gewoon top

Eerlijk en betrouwbaar

Zeer goed geholpen

Zoals altijd correcte en vriendelijk geholpen met de jaarlijkse APK-keuring

Ik ga op zoek naar een andere garage

*** euro voor een apk, en als ze de remvloeistof vervangen wordt het *** euro.. Dat hoort een klusje van ongeveer *** euro te zijn. Dit gezeur had ik nooit toen ze nog een filiaal hadden bij Ringbaan oost. In de Laarstraat elke keer

Snelle service

Mijn auto moest voor een APK keuring naar de garage. Bij het wegbrengen van mijn auto, stond er een mooi gewassen leenauto voor mij klaar. Nadat mijn auto nagekeken was, werd ik gebeld om te bespreken wat er moest gebeuren en bespraken we de kosten daarvan. Dit was super fijn, zodat ik niet voor een verrassing kwam te staan bij het ophalen van mijn auto. Dezelfde dag stond mijn auto weer netjes klaar om opgehaald te worden, super fijn.

Super snel geholpen

Goed en betrouwbaar

Uitleg goed t.a.v. werkzaamheden

Super service

Ook voor schade aan mijn auto stond Blaschke direct klaar. Er werd rondgevend en binnen 1 dag kon het gemonteerd worden. Met koffie en cake verwend!!

Vriendelijk en vakkundig

Prima garage, leveren goed werk. Ze waarschuwen als het tijd wordt voor de apk. En bellen na incheck eerst met de klant wat gebeuren moet voor apk en grote beurt en wat de kosten worden. Mijn Panda kan er weer een jaar tegen!

Tevreden

Duidelijke communicatie, vriendelijk, fijn contact

eerlijk en normaal

Auto Blaschke is het eerste auto bedrijf dat wij kennen dat al jaren eerlijk en normaal is. Verhelderend en zeker aan te raden

Vriendelijke en behulpzame medewerkers

Prima geholpen

Heel behulpzaam en professioneel

Heel behulpzaam en professioneel

Klantvriendelijk

Als altijd prima service, duidelijk en snel klaar.

Bij de bandenwissel had ik een vraag over een mededeling in het display. Daar werd direct antwoord op gegeven en meegedacht om dit te combineren met de apk keuring, zodat ik niet extra een keer naar de garage hoefde te komen.

Alles netjes volgens afspraak en duidelijke communicatie

APK keuring. Alles netjes afgewerkt.

Goed en vakkundig

APK en grote beurt van mijn auto is goed, snel en vakkundig uitgevoerd.

APK en grote beurt zijn voortreffelijk afgewerkt.

Zowel APK als grote servicebeurt zijn naar wens gedaan.

Klantvriendelijk

Zoals verwacht en al jarenlang hebben wij goede ervaring met jullie bedrijf: klantvriendelijk met een persoonlijke toch!

Ik word altijd goed geholpen!

Ik word altijd goed geholpen en mijn auto kan altijd terecht.

Laarstraat 61

5025 VJ Tilburg