Snel een afspraak

Fijn contact

Prima geholpen alles volgens afspraak!

Onderhoudsbeurt en bandenwissel keurig afgewerkt! Zoals ik gewend ben. Uitstekende service en heerlijke koffie.

Goede en snelle service

Je krijgt snel reactie op eventuele vragen. Word direct actie ondernomen waar nodig. Kortom een betrouwbare en fijne zaak om een auto te kopen.

Kei goed. Super mooie zaak!

Kei goed!

Uitstekende service zijn 100% van hun woord !!

Wagen ruil gedaan en alles perfect verlopen. Joep was mijn verkoper en professioneel alles afgehandeld. Top service.

aardige mensen, goede service, mooie auto’s

Superrrr gewoon

Geweldig bedrijf

Heel mooi bedrijf, worden vriendelijk ontvangen door fijne mensen

Wij hebben inmiddels meerdere auto's gekocht bij Marco van Beek. We komen hier graag weer terug.

Uitstekend zoals gewoonlijk

Snel, vakkundig en klantvriendelijk

Afgelopen week afspraak gemaakt om remblokken en schijven te vervangen van mijn auto. Koffie aangeboden gekregen (2x) en na een uurtje was de auto al klaar. Zeker vermakelijk om eens door de showroom te lopen, echte premium autos te koop.

Betrouwbaar

Mijn auto is al vele jaren in vakkundig en betrouwbaar onderhoud. ik ga met een goed gevoel de weg op.

Top bedrijf, leuk zaken doen en geeft je het goed gevoel als klant

Onlangs een SL 63 AMG 2022 gekocht, zeer fijn geholpen en een leuke dal kunnen maken. Tijdens het klaar maken van de auto wordt je op de hoogte gehouden over de voorderingen. Fijn bedrijf waar het kopen van een auto nog gewardeerd wordt.

Flexibel en meedenkend

Zeer goede ervaring bij de aankoop van mijn auto. Ik wil graag een paar kleine aanpassingen aan de auto; Joep gaf hierin een paar goede adviezen en liet dit uitvoeren. Al met al een mooie auto gekocht voor een goede prijs

zeer goed

Vriendelijk en behulpzaam personeel, je kunt wachten tot de auto klaar is onder genot van een lekkere koffie.

Vakmanschap en goede service.

Vakmanschap en goede service.

Zeer professioneel

Plezierig en professioneel en erg mooie auto's

Prettige contacten en goede begeleiding en updates bij het importeren van een auto. Ik kon 2 oudere auto's inruilen op de nieuwe.

Zo als gebruikelijk erg vriendelijk en kundig alles volgens afspraak

Super klantgericht

Zegt wat hij doet en doet wat hij zegt. Zeer klantgericht.

Defect aan mijn Porsche goed opgelost.

Koelprobleem opgelost door correcte diagnose. Jammer dat een andere garage (ps-rispens Porsche Specialist noemt zich dat) het niet goed gedaan had. En een waterpomp in rekening gebracht bij het vervangen van een thermostaathuis die dus achteraf niet vervangen is en die nu dus stuk was. Met alle gevolgen van dien. Dure grap en onnodig.

Top service

Snelle reacties, goede uitleg, mooi filmpje met goed inruilvoorstel.

erg vriendelijk en net bedrijf

keurige zaak, vriendelijk personeel. een aanrader.

Ontzorgd, alles in goed overleg.

Ok

Gewoon simpelweg klasse.