Heerlijk makkelijk een pickup gehuurd

Even langs gegaan, prima pickup gehuurd voor de dag erna. Terug brengen na sluitingstijd geen probleem. "Doe de sleutel maar in de brievenbus en kom maandag maar betalen". Echt top.

Zeer goed behandeld

Zeer klantvriendelijk

Helemaal goede en snelle service!

Mijn koplamp was stuk en ik kon gelukkig meteen terecht.

Heel tevreden, niks te melden

Nvt

Zo blij.

Ik heb een auto van 21 jaar oud en ik dacht dat hij niet meer goedgekeurd zou worden. Dankzij de scherpe prijzen kon ik de reparatie goed betalen en kan ik weer een jaar met mijn auto rijden. Echt zo blij mee. Nog even geen andere auto nodig. Ik spring een gat in de lucht. Super Garage Vlassak

Goede service!!

Goede service, snel te plannen, en geen vervangend vervoer nodig!!

super

geweldige garage. super personeel

Goeie vlotte service

Vlot een afspraak. Overleg over wat gaande is. Vriendelijk personeel.

goede service

soms een beetje hectisch

Snelle ,vriendelijke goede service

Goede service , vriendelijk personeel, wat wil je nog meer.?

Gewoon prima

Gewoon prima

Snel, keurig, goede communicatie!

In t verleden 2 garantiegevallen laten afhandelen op mijn auto door deze garage. Ik had garantie op mijn auto via autotrust en deze garage is daarbij aangesloten. Beide keren keurig geholpen! Nu de apk laten doen. Ook super. Ga er komende jaren zeker terugkomen voor mn auto!

Zeer vriendelijke nette correcte mensen en prima geholpen vr gr Michel

Megatofzoalsikgewendben

Abnormaal mensen.. prachtig was t weer.. Mn bolide is weer met zo veel liefde behandeld dat ie spontaan kopjes geeft.. kijk mensen , alles is van uit perspectief kijken.. Erzijn bv mensen die 2/3 per dag seks hebben.. elke dag een flinke word-out doen en 2 boeken per week kunnen uitlezen.. en die hebben nog altijd een hekel aan de gevangenis.. Dus ja . Bekijk alles positief mensen;) Aanbevelen .. JA Challas

Snel en goed geholpen

Prima en snelle service

Prima en snelle service nadat signaal lampje was gaan branden

Prima vasthoudend bij het oplossen van het probleem

x

Hulpvaardig en klantgericht

Ik kwam onverwachts ivm uitvallen motor en branden lichtje Dashboard. Er is meteen tijd vrijgemaakt om naar het probleem en de storing te zoeken. Na onderzoek zijn er onderdelen besteld en binnen enkele dagen had ik de wagen gerepareerd terug. Alle leenautos waren in gebruik, maar de oplossing werd gezocht in evt lenen van auto van een medewerker. Gelukkig had ik een andere oplossing, maar er werd wel een oplossing aangedragen. Zeer klantgericht. Auto is vakkundig gerepareerd.

Vakkundig

Snel, goed, vakkundig

Prima service, staan altijd voor je klaar

Al jaren mijn auto in onderhoud. Zeer tevreden. Ook als er tussendoor eens wat aan de hand is, staan ze altijd voor je klaar

Betrouwbaar.

Prettige samenwerking , staan altijd meteen klaar . Ben zeer tevreden over de garage.

mijn ervaring is positief

goede service

Prettige garage en prima service.

Alles volgens afspraak opgelost.

Tot op heden correcte afhandeling van alle benodigde activiteiten.

Snelle en goeie service!!!

Burg. van Houtstraat 27

6021 AR Budel

Over Autobedrijf Vlassak

Auto Vlassak uit Budel startte in de jaren 80 als gespecialiseerde garage voor de Volkswagen groep maar is inmiddels aangesloten bij de grootste merkonafhankelijke garageformule: Bosch Car Service en Bovag. Sinds de oprichting in de jaren 80 is Bosch Car Service Auto Vlassak gevestigd in Budel op Burgemeester van Houtstraat 27. Vandaag de dag zijn we daar nog steeds gevestigd met de missie om u een full-service ervaring te bieden op het gebied van mobiliteit. Bosch Car Service Auto Vlassak biedt u gespecialiseerd totaal onderhoud en reparaties aan alle merken auto’s. Tevens zijn wij een betrouwbaar adres voor alle APK- keuringen, storingsdiagnoses en alle diensten die u van een moderne garage mag verwachten. Bij ons weet u altijd waar u aan toe bent en komt u nooit voor verrassingen te staan. De voordelen van Bosch Car Service Auto Vlassak op een rijtje Snel en betaalbaar Merkonafhankelijk Passend vervangend vervoer BOVAG Reparatiegarantie Onderhoud volgens fabrieksspecificaties waardoor behoud van Fabrieksgarantie op uw nieuw gekochte auto/bedrijfswagen Pechhulp van Bosch BOVAG-gecertificeerd en Erkend duurzaam Bij ons staat kwaliteit en duurzaamheid voor klanttevredenheid hoog in het vaandel. Daarom zijn we ‘’BOVAG’’ gecertificeerd en ‘’ERKEND duurzaam’’ gecertificeerd. Hiermee voldoen we aan de hoogste kwaliteit en duurzaamheidseisen in de mobiliteitsbranche en zijn we toekomstgericht

Over Bosch Car Service