Snelle service.

Reparatie En vervanging werd snel en vakkundig uitgevoerd op de afgesproken tijd.

Uitstekende service

Snel, correct en altijd bereid, een probleem optelossen. 40 jaar-Top- Service!

GOED

GOED

Klantvriendelijk en goede service.

prima service

prima service

afspraak is afspraak

Fijn bedrijf

Toppers

Erg goed.. Jammer vd terugroep actie van Ford Maar dat gaat buiten vlassak.. Verder ben ik erg gecharmeerd van de looks van ene Rob Smits.. Die prins werkt daar.. is zeker de moeite om alleen al eens te gaan kijken daar mensen.. abnormaal

goede service

goede afspraken en terug koppeling

Prettig en deskundig Personeel.

Er is altijd iemand bereikbaar. Zaken worden goed afgehandeld en de contacten zijn heel plezierig.

Heel prettige ervaring

Snel, goedkoop en altijd transparant. Hele duidelijke rekening.

Super Snelle hulp

Onderdeel avonds besteld,de volgende morgen probleem verholpen. Afspraak volledig nagekomen !

Top service

Geen overbodige poespas. Professioneel bedrijf met prima service

goede service

snelle service en vertrouwd gevoel

altijd goede en snelle service

Altijd goede en snelle service en kan altijd even ongepland terugkomen mocht ik nog even een vraag of probleempje hebben .

heel tevreden

Mijn ervaring: je wordt direct te woord gestaan als je binnenkomt met een klacht over je auto, - iedereen van de monteurs is vriendelijk en behulpzaam - én indien mogelijk ook meteen geholpen. Zo niet, dan wordt een afspraak gemaakt en dat gaat ook heel goed;

Goede service en goed en eerlijk advies

Gewoon een goed bedrijf. Fijne eerlijke mensen, denken mee, bieden erg goede service, erg tevreden!

keurig en snel alles geregeld.

in aansluiting verzoek e.e.a. prima geregeld.

Gewoon goed

Goede en deskundige afhandeling/reparatie

Vriendelijk, snel geholpen en goed werk

Alles is mogelijk. Heel fijn dat ze de auto op huisadres kwamen halen en terug brengen.

Goede en veilige Corona service

Goed overleg bij grote beurt ipv kleine beurt.

Prima service APK keuring incl. auto ophalen en weer afleveren

Afspraak telefonisch in mum van tijd. APK keuring inclusief het ophalen en terugbrengen van de auto. Prima service dus. Wat wil je nog meer?

Tot nu toe kan ik geen fouten melden of iets afkeuren.

“Gewoon goed”

Een goede garage met vakkundige monteurs.

Burg. van Houtstraat 27

6021 AR Budel

Over Autobedrijf Vlassak

Auto Vlassak uit Budel startte in de jaren 80 als gespecialiseerde garage voor de Volkswagen groep maar is inmiddels aangesloten bij de grootste merkonafhankelijke garageformule: Bosch Car Service en Bovag. Sinds de oprichting in de jaren 80 is Bosch Car Service Auto Vlassak gevestigd in Budel op Burgemeester van Houtstraat 27. Vandaag de dag zijn we daar nog steeds gevestigd met de missie om u een full-service ervaring te bieden op het gebied van mobiliteit. Bosch Car Service Auto Vlassak biedt u gespecialiseerd totaal onderhoud en reparaties aan alle merken auto’s. Tevens zijn wij een betrouwbaar adres voor alle APK- keuringen, storingsdiagnoses en alle diensten die u van een moderne garage mag verwachten. Bij ons weet u altijd waar u aan toe bent en komt u nooit voor verrassingen te staan. De voordelen van Bosch Car Service Auto Vlassak op een rijtje Snel en betaalbaar Merkonafhankelijk Passend vervangend vervoer BOVAG Reparatiegarantie Onderhoud volgens fabrieksspecificaties waardoor behoud van Fabrieksgarantie op uw nieuw gekochte auto/bedrijfswagen Pechhulp van Bosch BOVAG-gecertificeerd en Erkend duurzaam Bij ons staat kwaliteit en duurzaamheid voor klanttevredenheid hoog in het vaandel. Daarom zijn we ‘’BOVAG’’ gecertificeerd en ‘’ERKEND duurzaam’’ gecertificeerd. Hiermee voldoen we aan de hoogste kwaliteit en duurzaamheidseisen in de mobiliteitsbranche en zijn we toekomstgericht

Over Bosch Car Service