Net een satisfyer

Oké luistert… Na een goed geplande afspraak werd mn bolide netjes de dag van te voren opgehaald door Aladdin en z’n zwevende aanhanger. Mn busje heeft weer een mooi, fijn beurtje gekregen daar in t wonderschone Budel. Rond de middag kreeg ik per zingende postduif medegedeeld dat m’n bus vol smacht op me stond te wachten. Dn frod transgensit vertelde me dat hij zo goed behandeld was, dat t wel op sex leek.. Eke x na z’n beurt dacht dn frod : goh dat moet ik vaker doen… maar dan zijn er enkele maanden verstreken voordat de volgende beurt gepland staat… We proberen hier van te leren en adviseren daarom ook iedereen van t westerlijk halfrond!!! ( precies wat alle schilders al jaren roepen) dekken , dekken , dekken!!! Allaaf akbar

Vakkundig en betrouwbaar

Fijn dat ze optijd contact zoeken ivm vakantie en planning.

Prima garage Erik, Hetty en het team staan altijd voor je klaar.

Auto Vlassak en haar team zijn prima vakmensen, er wordt goed gecommuniceerd indien er tijdens een onderhoud iets opduikt wat onvoorzien was. Prijzen staan prima in verhouding tot de kwaliteit van het geleverde en dat is wat je zoekt bij een vak-garage.

Goede service en vakmensen.

Een goed gespecialiseerd garage met vakkunding monteurs.

Ik kom hier al jaren met een goed gevoel. Onze auto's worden hier goed onderhouden. De mensen en monteurs zijn klantvriendelijk en de auto's worden met zorg aan gewerkt. Voor ons een top garage.

Snelle service, netjes en vriendelijk! Tevreden!

Heel tevreden! Eerlijke communicatiie en probleem met de auto goed verholpen!

Altijd goede service

Goede service, volgens afspraak.

Goede service/flexibele vakgarage

Naar volle tevredenheid een onderhoudsbeurt aan mijn auto laten uitvoeren.

Snel en Goed

Goede en snelle beurt voor de auto. Heel tevreden. De. prijs is ook meegevallen.

Goede service en klant gericht , al 15 jaar trouwe klant

Een fijne garage waar ze meedenken en super service verlenen.. gewoon een top garage

Goede en snelle resvice

Ik had Ruitenwissers nodig. Direct op de dag besteld en geleverd + geplaatst. Vriendelijke mensen en vakmanschap.

Toppie!

Zeer behulpzaam en denken in oplossingen.

Ben zeer tevreden over Autobedrijf Vlassak.

Fijne garage!

Vriendelijk, goede service!

Uitstekende service, vriendelijk en behulpzaam

Prima garage met zeer betrouwbaar personeel

Prima garage met zeer betrouwbaar personeel

Top service!

Top service van de heren en dame van Auto Vlassak!

Super fijne vakkundige meedenkende mensen

2e keer geweest nu en het zijn vakkundige vriendelijke en ook meedenkende mensen, ik blijf er komen!

Volgens afspraak

Volgens afspraak en vooraf afgesproken wat er wel en kan vervangen worden, wijzigen of nieuw auto onderdeel besteld worden in overleg. Aanbevolen aan een ieder als er naar je auto gekeken mag worden. (APK, grote- en kleine beurt etc etc.).

Zoals iedere keer als ik mijn auto breng, bieden ze goede service en wordt er echt even de tijd genomen. Ook als ik in nood zit en tussendoor kom, nemen ze de tijd om mij te helpen.

Een fijne garage met klantvriendelijk mensen

Top garage

Vriendelijk personeel, prima service

Bij Vlassak staat klantvriendelijkheid, service en kwaliteit voorop. Ze denken met je mee om tot de juiste oplossing te komen, het zijn vakmensen en er is sprake van een prima prijs/kwalitatief verhouding.

altijd goed

fijne garage al 35 jaar voor mij

Burg. van Houtstraat 27

6021 AR Budel

Over Autobedrijf Vlassak

Auto Vlassak uit Budel startte in de jaren 80 als gespecialiseerde garage voor de Volkswagen groep maar is inmiddels aangesloten bij de grootste merkonafhankelijke garageformule: Bosch Car Service en Bovag. Sinds de oprichting in de jaren 80 is Bosch Car Service Auto Vlassak gevestigd in Budel op Burgemeester van Houtstraat 27. Vandaag de dag zijn we daar nog steeds gevestigd met de missie om u een full-service ervaring te bieden op het gebied van mobiliteit. Bosch Car Service Auto Vlassak biedt u gespecialiseerd totaal onderhoud en reparaties aan alle merken auto’s. Tevens zijn wij een betrouwbaar adres voor alle APK- keuringen, storingsdiagnoses en alle diensten die u van een moderne garage mag verwachten. Bij ons weet u altijd waar u aan toe bent en komt u nooit voor verrassingen te staan. De voordelen van Bosch Car Service Auto Vlassak op een rijtje Snel en betaalbaar Merkonafhankelijk Passend vervangend vervoer BOVAG Reparatiegarantie Onderhoud volgens fabrieksspecificaties waardoor behoud van Fabrieksgarantie op uw nieuw gekochte auto/bedrijfswagen Pechhulp van Bosch BOVAG-gecertificeerd en Erkend duurzaam Bij ons staat kwaliteit en duurzaamheid voor klanttevredenheid hoog in het vaandel. Daarom zijn we ‘’BOVAG’’ gecertificeerd en ‘’ERKEND duurzaam’’ gecertificeerd. Hiermee voldoen we aan de hoogste kwaliteit en duurzaamheidseisen in de mobiliteitsbranche en zijn we toekomstgericht

Over Bosch Car Service