Netjes en prettig behandeld.

Alles keurig afgehandeld volgens afspraak.

Ronduit slecht

Mensen. Een gewaarschuwd mens telt voor 2. Ga niet met deze mensen in zee. Als je auto via hun wilt inruilen gaan ze je auto aanbieden aan HANDELAREN. U en ik weten beide dat handelaren weinig betalen omdat ze autos gaan exporteren. Als je naar een goede dealers gaat of zelfs naar ikwilvanmijnautoaf.nl krijg je er meer dan 2000 euro extra voor. Dat is de echte waarden want die mensen van neijboer zeggen is een lachertje. Mensen laat je door hun niet belazeren, wees verstandig en kijk verder. Ook al hebben deze mensen goede revieuws, blijkbaar zegt het allemaal niks.

Prima bedrijf

Goede communicatie en prima service.

Afspraken na komen vlot met prijs bepaling inruil auto aflevering zeer correct.

Heel goed

Betrouwbaar en goede uitleg!!!

tevreden

Goede ontvangst. Goede voorlichting. Alles naar tevredenheid afgehandeld.

Coronaproof mijn auto ingeruild

Snel een deal, en naast het zakelijke ook uitermate vriendelijk. Prettige ervaring

Top bedrijf en service is uitstekend

Goede service. De auto werd geleverd. Na aankoop belden ze me weken later uit interesse op hoe de auto mij beviel. Zeker positief. Fijne auto deze Hyundai i 10.

Werkelijk Keurig bedrijf met inruil en aankoop

Werkelijk Keurig bedrijf met inruil en aankoop Eerste keer in mijn leven dat ik na een auto kopen echt in 1 keer tevreden ben ;)

zeer klantvriendelijk

Zowel de jongens van de verkoop en de automonteurs. zeer gewaardeerd .

Fijn bedrijf klant vriendelijk Prettig zaken mee gedaan.

Vriendelijk en professionele service

Ik ben erg prettig te woord gestaan; vriendelijk, goede en eerlijke informatie, eerlijke prijs voor mijn oude auto. Ik ben erg blij met mijn aankoop (tweedehands auto). Ik ben erg tevreden over de hele aankoopprocedure. indien ik in de buurt zou wonen, zou dit mijn garage voor het onderhoud zijn geworden!

goed geholpen

zeer tevrede

Goede en vlotte service

In het weekend een aanvraag gedaan en hier binnen een paar uur al reactie op gekregen voor het maken van een afspraak. Vervolg een vlotte levering van de auto en hier goed over geïnformeerd. Top service!

Mijn ervaring was weer als vanouds!

Meer dan 20 jaar goede zaken gedaan en leuke contacten gehad met autobedrijf Harry Nijboer.

betrouwbaar en vriendelijk!

Ik ben al jaren klant bij autobedrijf Harry Nijboer in Lemelerveld en ben zeer tevreden. Ze zijn kundig, vriendelijk en betrouwbaar. Ik ben blij met ze!

Leuke zaak, prettig zaken doen

Een goed autobedrijf met nette verkopers die een eerlijk verhaal vertellen

Top geregeld, de nieuwe auto!

Goed advies en netjes een belletje na de aanschaf of de auto bevalt en of er nog vragen zijn. Kortom, goede service en lekkere koffie!

Prettige gesprekken en afhandeling

Auto zach er bij aflevering keurig uit. Alle afgesproken aanpassingen netjes uitgevoerd

Plezierig en Professioneel!

In de loop der jaren ben ik regelmatig bij Harry Nijboer geweest. Niet alleen komen mijn vorige én huidige auto daar vandaan, maar ik laat ook bij hem de auto onderhouden. Bij Harry nemen ze de tijd voor je. Er wordt geluisterd naar wat je zoekt, en mee gedacht naar wat je nodig hebt. Als er iets bijzonders is, iets wat niet standaard is, wordt er altijd uitgezocht wat daarin mogelijk is. Persoonlijk vertrouw ik Harry meer dan welke Autodealer dan ook. Klinkt alsof ik Nijboer de hemel in prijs. Dat doe ik zeker niet. Net als een ieder bedrijf maken zij ook fouten, en vergissingen. Het grote verschil is dat je áltijd met hun hierover in gesprek kan. Je wordt niet genegeerd. Top bedrijf, met ditto mensen!!

Komt alle afspraken na.

Vanuit Tilburg naar lemelerveld doe je niet elke dag. Maar via Internet en telefonisch contact een Opel Grandland X gekocht. Ondanks Corona toch een prettig ontvangst, en een prettige manier van afspraken nakomen. Keurige showroom, en werkplaats, en niet vergeten het vriendelijke personeel. De auto stond al netjes klaar voor een proefrit, en zag er keurig gepoetst uit. Na de zakelijke afwikkeling, naar huis. 2 weken later naar Oostenrijk gereden, en ervaren wat voor fijne auto het was, zoals het ons ook door dhr Nijboer was verteld. Kortom het was prettig om kennis gemaakt te hebben met Autobedrijf Harry Nijboer. Ik kan dan ook Autobedrijf Harry Nijboer zeer aanbevelen bij iedereen.

Erg prettige ervaring bij aankoop nieuwe auto

Vanaf de eerste interesse tot aan het ophalen van de auto ging alles zoals je het hoopt te verwachten. Zeer vriendelijke mensen en erg klantgericht. Bij het ophalen van de auto was alles geregeld zoals afgesproken en kregen we nog een bloemetje mee. Na een week werd ik gebeld of de auto nog goed beviel. Al met al een zeer prettige ervaring op gedaan bij autobedrijf Harry Nijboer!

Zeer betrouwbare indruk

Professioneel, betrouwbaar, flexibel en gezellige bedrijf :-)

Uitstekende service, betrouwbare zaak!

Voor ons was het de eerste keer dat we een auto kochten bij dit autobedrijf en het is ons zeer goed bevallen! De onderhandelingen verliepen goed en toen we een paar dagen later terugkwamen voor een versleten ruitenwisser, werd dit kosteloos en zonder problemen opgelost. Kortom, een positieve ervaring!

Klant vriendelijk en goede survus

Goed en klant vriendelijk.

Handelsweg 2

8152BN Lemelerveld