Een betrouwbare partij om een auto te kopen

Eerlijke en duidelijke communicatie over de auto's. Eventuele problemen wordt adequaat opgelost.

Tevreden over aankoop met inruil.

Via internet bij Lemerlerveld terecht gekomen. Goede presentatie van gezochte auto en redelijke inruilprijs gekregen. Na proefrit deal gesloten. Afleverbeurt binnen een week uitgevoerd en bij aflevering een bloemetje mee. Goed gedaan. Bij thuiskomst gezien dat bandenreparatieset ontbrak. Na telefonisch contact werd direct toegezegd, dat deze met pakketdienst zou worden nagezonden. Inmiddels ontvangen. Dank voor de service!!

Uitstekende auto bij een geweldig bedrijf aangeschaft!

We hebben een erg goede auto aangeschaft bij Harry Nijboer. Er moesten nog een aantal zaken gemonteerd worden zoals een dakspoiler, ramen blinderen en plaatsen van een trekhaak. Bij de trekhaak waren er wat problemen. Maar dit is uitstekend en professioneel opgelost. De auto is zelfs aan huis opgehaald en gerepareerd. Ik zou een ieder aanbevelen om zijn of haar auto bij autobedrijf Harry Nijboer aan te schaffen!

Prima, duidelijk en meedenken

klantvriendelijkheid prima, service goed

Prima ervaring

Helder, duidelijk, komen afspraken na

Super service

Erg netjes en laagdrempelig geholpen. Veel mooie auto's en zijn open en eerlijk richting hun klanten. Op aanbeveling van bekenden hier gekomen. Zeker geslaagd met waar ik naar op zoek was!

Terzake kundig, vriendelijk, afspraken worden goed nagekomen.

Vriendelijke ontvangst met koffie. De auto stond klaar voor de proefrit. Koopcontracten waren niet nodig, gewoon de afspraken op basis van vertrouwen vastgelegd en die werden goed nagekomen. Er was alle tijd voor een gesprek en het beantwoorden van vragen.

Zeer betrouwbaar bedrijf en verstand van zaken

Zeer fijne ervaring. De mensen denken echt met je mee en zijn niet opdringerig. Top bedrijf

Afspraak is afspraak

Overeenstemming kunnen bereiken over een occasion. Alles naar verwachting en conform afspraak afgewerkt.

Uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding

Vakkundig advies in een goede sfeer

We werden zeer goed en netjes geholpen.

Goed en vriendelijk geholpen, alleen op de achterbank zaten nog wat vlekken en die heb ik zelf maar schoon gemaakt.

Zeer te vreden.

Het gevoel dat je op een eerlijke manier wordt behandeld. Bij schade of koop, je beland in een wereld waar je geen weg in weet, dan wordt alles tot in de perfectie voor je geregeld. Dat geeft vertrouwen en tevredenheid.

Goed en prettig geholpen

Had na 24uur een storing is op afstand met een garage bij mij in de buurt. Echt prima geregeld ben super geholpen. En enorm blij met mn gekochte auto!!!

Helemaal blij :)

Wij zijn heel blij met onze auto goede service! We gaan er veel gebruik van maken:)

Goed en Correct Geholpen

Mijn oude auto ingeruild en Nieuwe auto gekocht. Goede service en afhandeling.

Erg prettige en vriendelijke service!

Fijn dat de mensen hier alle tijd nemen , het voelt vertrouwd en betrouwbaar! Net een weekje aan het rijden met mijn eerste Suzuki Ignis. Jammer dat ik in midden Nederland woon waardoor ik voor de beurten en service nu afhankelijk ben van de Suzuki garage bij mij in de buurt, hopelijk is de ervaring hier net zo positief.

Garage Nijboer, laat je letterlijk en figuurlijk nooit staan!

Ik kocht op 04-02-2008 een Suzuki Wagon R+ bij deze Garage. Ik woonde in Zwolle, waar ook een Suzuki dealer zit. Toch koos ik ervoor om mijn beurten bij Garage Nijboer te laten doen. Vanaf het begin, voelde de sfeer in deze garage goed. Het maakt niet uit met wie je te maken hebt: de verkoper, iemand van de receptie, door de telefoniste, een monteur, de chef de werkplaats, een medewerker die de auto haalt en brengt, of door Harry zelf. Altijd een even vriendelijke, persoonlijke en professionele benadering. Ik ben ziek en er kwam een moment, dat het brengen van de auto, voor de beurten, niet altijd meer lukte. Geen probleem, "dan komen we de auto toch gewoon halen en brengen" Soms werd hij zelfs gewassen weer voor mijn deur gezet. Omdat de auto, te veel stil stond, besloot ik hem te verkopen, om uit te proberen hoe het reizen met het openbaar vervoer en af en toe een auto huren, mij zou bevallen. De verkoop van de auto laat ik door wie anders, Garage Nijboer doen. En als het openbaar vervoer mij niet bevalt, dan koop ik het liefst bij deze Garage weer een auto!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

• Service N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

prima, een goed ontvangst, genoeg tijd uitgetrokken om de klant te informeren, deskundig, vriendelijk.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Al vanaf het eerste telefoongesprek voelde ik een \" klik\" met dit bedrijf. Deskundig, betrouwbaar, niet opdringerig, oprechte interesse in de klant.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Meer dan prettig, kennis van zaken. Bereid tot meedenken, en de klant naar de zin maken. Service uitermate goed, afspraken perfect nakomen. Heb een prachtige technisch zeer goed (oudere) Golf Cabrio gekocht met een waanzinnig lage kmstand.

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

Handelsweg 2