4 sterren: goede service, goed behandeld

Super gezellige sfeer en een vriendelijk woord en luisterend oor. Top service en iemand die meedenkt.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Al jaren klant, prettig bedrijf. Ze doen wat ze zeggen. Onlangs met kapotte accu gestrand s middags, auto samen opgehaald en een uur later klaar met nieuwe accu! Geweldig Jurgen!

• Prijs/kwaliteit N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Voor het eerst in Lemelerveld geweest en zijn tevreden over Harry Nijboer. Ik weet hoe moeilijk het is als opel-rijder om naar een opel te zoeken bij een niet-daeler.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Helaas tijdens onze vakantie problemen met onze auto. Op aanraden van ons vakantieadres naar Harry Nijboer gegaan. We zijn keurig en correct geholpen.

Al 19 jaar klant. Altijd prima OK

4 sterren: goede service, goed behandeld

Onlangs een mooie auto hier gekocht, service was een dikke prima en alle afspraken mbt de afleveringsvoorwaarden zijn nagekomen! Gr Fam Hilbink

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een auto kopen is een gemeend goed , een dure uitgaven waar je hoopt diverse jaren plezier van te hebben, ik kom zelf uit Deventer maar via internet kwam ik er achter dat Harry Nijboer een leuke wagen had staan voor mijn zoon, dit zou zijn eerste wagen zijn. wij hebben hem gekocht en de verkoop/aankoop ging prima,een leuke auto zonder garantie, echter na 2 weken kwamen er wat probleempjes aan het licht wat zowel de garage als mijn zoon niet hebben kunnen constateren. Wij hebben het probleem voor gelegd en zij hebben kosteloos alles opgelost , wij waren zeer tevreden over de gehele situatie , wij vonden dat de garage een dikke pluim verdiende , ik was zo tevreden over deze case dat ik besloot zelf mijn auto ook in te ruilen en hier ook een andere aanschaf te doen , sjappo . René Beuwer uit Deventer

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Mijn 1e aankoop bij Autobedrijf Nijboer was een Hyundai, hiermee heb ik 4 jaar goed onderhoud gehad bij deze garage. Vorig jaar mei heb ik een BMW 316i uit 2005 via NIjboer besteld bij een ander bedrijf, dit deed ik omdat ik dacht dat ik Autobedrijf Nijboer blind kon vertrouwen, na 4 jaar onderhoud bij hun. Niets bleek minder waar. De afspraak was dat de BMW voor aankoop goed nagekeken zou worden, aangezien ik geen verstand van auto\'s heb, maar ze hebben de auto meegenomen zonder enkele controle. Bij het ophalen van de auto zag ik de 1e punten al zitten, bumper hing er scheef onder etc. De 1e dag begonnen er al 2 lampjes te branden, de sensor buitentemperatuur en de airbagmat passagiersstoel waren kapot. De handrem werkte totaal niet en het ruitenvloeistofreservoir liep leeg. De achterlichten in de klep waren beiden lek, waardoor er regenwater de kofferbak in liep als de klep openging. De airbagmat en het achterlicht werden helaas niet onder garantie vervangen, oftewel meteen extra kosten, de rest van de klachten wel. Begin oktober liep het ruitenvloeistofreservoir opnieuw leeg, hierna ben ik overgestapt naar een BMW specialist, aangezien ik het vertrouwen in Autobedrijf Harry Nijboer totaal verloren ben. De specialist herkende de klacht meteen, en na reparatie is de klacht niet meer teruggekomen. November 2014 heeft de auto APK en een grote beurt (uit voorzorg) gehad bij de BMW specialist, deze constateerde dat vrijwel alle pakkingen al enige tijd lekten. Januari 2015 begon de buitentemperatuurmeter weer te storen, het bleek dat Autobedrijf Nijboer bij het vervangen van de temperatuursensor, deze gewoon vast gekit heeft aan de onderkant, aangezien de auto ooit schade onderaan heeft gehad, was het teveel moeite om een nieuwe bevestigingsplaatje erop te zetten. Maart 2015 heb ik de wielkastranden laten spuiten aangezien deze erg waren aangetast door roestplekken. Vertrouwen kun je helaas niet op deze garage, ik ben erg teleurgesteld in ze. De auto heeft me in 1 jaar ongeveer 1800 euro extra gekost om hem weer compleet goed te krijgen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Nog nooit zo\'n goede service gehad bij koop van een andere auto. Moest er 2 uur voor rijden, want woon niet in de buurt. Maar ben blij dat ik dat gedaan heb. Ze nemen alle tijd van de wereld. Top bedrijf, kan niet anders zeggen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De wijze waarop wij door Frank werden begeleid en geinformeerd als mede de afwikkeling van onze aankoop was zakelijk en klantvriendelijk.

• Service N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zelf een golf 5 opgezocht en dit laten inkopen en ophalen door nijboer en uiteraard piekfijn gepoetst , top geregeld.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Fijne garage,zeer klantvriendelijk. Vakbekwaam.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

In 2014 hier een gebruikte Golf6 gekocht. Bedrijf is zeer bekwaam en zet de klant centraal! Snelle reactie op vragen en klantgerichte oplossingen. Betrouwbaar en staan voor kwaliteit!! Absoluut de moeite waard geweest om vanuit de Randstad hier mijn auto te kopen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Half jaar geleden Ford Focus gekocht, auto bevalt erg goed echter al vanaf begin had ik problemen met het roetfilter. Bleek erg lastig op te lossen maar uiteindelijk heeft Autobedrijf Harry Nijboer er alles eraan gedaan om het definitief op te lossen onder garantie, erg tevreden over aangezien het een lastig probleem bleek te zijn! Bij het ophalen was mijn auto zelfs helemaal gepoetst super!

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

4 sterren: goede service, goed behandeld

Geweldige service,klantvriendelijkheid top! Afgelopen week een auto gekocht, geen onnodige verkooppraatjes, goed geinformeerd over de auto op detail en vertrouwen was er. Personeel zeer vriendelijk. Na een week de auto opgehaald en ben een zeer tevreden klant. Een dikke 10 voor de service.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prachtige C-Max gekocht deze maand, er waren een paar dingen die aandacht nodig hadden voor deze auto maar dat is netjes en goed volgens afspraak verholpen! Vooral de manier van verkoop was erg prettig,geen pushen en ook geen onzinpraatjes. Gewoon recht door zee....

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer vriendelijk allemaal komen alle afspraken na. dit bedrijf gun je het ook en zeer deskundig. zeker een aanrader

4 sterren: goede service, goed behandeld

zekerheid en ze laten je niet staan

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zaterdag ging mijn auto kapot. Vanmorgen vroeg Harry Nijboer gebeld. Direct wordt alles voor mij geregeld. Bij mij in Zwolle wordt de auto opgehaald. Ik krijg bij mijn deur ook een vervangend auto van hem. Vanmiddag was de auto weer helemaal in orde gemaakt. Van mij krijgt Harry Nijboer er een 10 voor. Kortom een professioneel bedrijf met uitstekend service.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Juiste klantgerichtheid, snelle en deskundige service met altijd een glimlach!

Handelsweg 2

8152BN Lemelerveld