Behulpzaam, vriendelijk en eerlijk.

Fijne ervaring . Kwamen onaangekondigd binnen en er werd direct koffie aangeboden. Goed geholpen.. voor .. tijdens en na het kopen van onze auto daar. Erg gemoedelijk personeel.

Super service!!!

Fijne afhandeling en goeie inruil.

Fantastisch

Fijn geholpen. Niet dwingend. Gastvrij.

Eerlijkheid

Nemen de tijd en geven info

zeer klantvriendelijk

auto gekocht met inruil. Vriendelijk geholpen goed bedrijf!

Vriendelijk

Zeer transparant en vriendelijk geholpen. Relaxte sfeer. Geen onnodige verkooppraat

Goede en fijne samenwerking

Fijn geholpen en de auto volgens afspraak netjes geleverd.

Top bedrijf met goede service.

Heb meerdere malen zaken gedaan met Autobedrijf Harry Nijboer. Altijd als zeer prettig ervaren.

Goed autobedrijf

Hier een auto gekocht,goed geholpen en een goede service

Fantastisch

De klant belevening is fantastisch hier. Ik heb bij Harry Nijboer een mooie blauwe Opel Corsa F gekocht. Ik werd hier heel openhartelijk ontvangen. Een bod voor mijn eigen auto per WhatsApp en telefonisch contact. Mijn wensen werden zorgvuldig opgenomen en samen namen we de opties door. Verkoop is totaal niet opdringerig en blijft netjes en professioneel. Ik geniet tot op heden nog steeds van mijn nieuwe Opel Corsa. Nogmaals bedankt Harry Nijboer (Haiko)

Is maar 1 woord voor nodig: geweldig

Super geholpen

Vriendelijk personeel en vriendelijk geholpen top

Gewoon goed

Perfect geholpen . Gewoon normaal zonder poespas .

Uitstekende gastvrijheid

Netjes opgevangen, het was erg druk werd ook netjes gezegd. Werd gezegd pak maar even wat koffie en ga lekker bij de auto kijken. Koffie op en auto goed bekeken. Mochten we meteen een proefrit doen. Afwikkeling ging ook erg snel en netjes. Ondanks de drukte werd er de tijd voor je genomen. Wij hadden niet de indruk dat we ons moesten haasten.

Zeer goede ervaring.

Vond mijn auto op het internet heb toen een afspraak gemaakt voor een proefrit wel een stukje rijden vanuit Giethoorn maar het waren de km zeker waard mooie Opel Crossland gevonden met lage km stand Kreeg mooie inruilprijs voor mijn auto. Zeer tevreden met autobedrijf Harry Nijboer vriendelijke eigenaar en medewerkers het aanbevelen waard.

Vriendelijk en zeer correct.

Hier kun je op een oprechte, eerlijke wijze komen tot een goede deal. Ook de service nadien is goed. Voor ons was deze garage niet direct naast de deur, hierdoor mochten wij een beroep doen op een garage bij ons in de beurt. Kortom: dik tevreden!!

Vriendelijk en vakkundig

Auto gekocht met inruil. Vriendelijk geholpen en een goede prijs. Ben zeer tevreden

Zoal al jaren een hele goede service

Al tientallen jaren klant bij Harry Nijboer. Elke keer wordt ik hier weer uitstekend geholpen. Goed advies. Goed meedenken. En absoluut niet dwingend.

Vakkundig en vriendelijk geholpen

Alles was van begin tot eind prima geregeld

Top geholpen door Lars heel vriendelijk en altijd bereikbaar ook na de aanschaf van de auto is dit het geval zeker aanteraden

No nonsense en eerlijk.

Het was niet in de buurt .. Maar wij rijden met veel plezier in de daar gekochte Suzuki Swift. Ik kreeg een leuke inruilprijs,en de aftersales is ook goed. Eigenaar komt over als betrouwbaar.

Goede dienstverlening

Aardige verkopers, goede inruilprijs voor onze auto gehad. Goede service, de aangekochte auto werd in ons geval zelfs thuisgebracht en de ingeruilde auto meegenomen na overleg.

Alles is prima gegaan. We zijn zeer tevreden met de auto.

Vriendelijke, goede service

Prettig in het contact, zorgvuldig en betrouwbare indruk.

Een goed en betrouwbaar bedrijf

Netjes geholpen en duidelijk heid

Handelsweg 2

8152BN Lemelerveld