Zeer positieve ervaring.

Vooraf veel positieve reviews gelezen, en Lars maakte het zeker waar. Prettige communicatie, geduld bij het beantwoorden van mijn vragen, goede nazorg. In 1 woord: top!

Super fijn bedrijf en snelle afhandeling!

Na verkoop van mijn auto was ik snel opzoek naar een nieuwe auto die aan mijn wensen kon voldoen. Autobedrijf Harry Nijboer had voor mij de perfecte auto staan. Er kon snel een afspraak gemaakt worden voor een proefrit en na koop kon ik binnen een week mijn auto gewassen en gecheckt al ophalen! Bij het wachten op mijn afspraak met verkoper Lars, zijn de andere verkopers altijd even in voor een persoonlijk gesprek en staat de koffie of thee altijd voor je klaar. Al met al een fijne ervaring bij dit fijne bedrijf met onwijs leuke verkopers ;).

Prima bedrijf, behulpzaam en vriendelijk personeel.

Onze ervaring is zeer goed. Al jaren vaste klant en niets te klagen. Men probeert met je mee te denken en is zeer behulpzaam en klantvriendelijkheid Ook de belangstelling naar de klant toe is fijn. Altijd even de vraag "hoe gaat het". Kortom wij zijn blij met dit bedrijf Groet Gerda

uitstekend voorgelicht en geholpen

bij ophalen van de auto weinig benzine in de tank.

Nette, vriendelijke en met aandacht voor de klant

We zijn net en rustig te woord gestaan. Een goed en correcte uitleg van de staat, geschiedenis van de auto aan ons verteld. Met daarbij inzichtelijk de historie van de auto laten zien. Hier word je gewoon nog net je ontvangen als een klant waar je de tijd krijgt zonder dat je het gevoel krijgt dat de volgende klant in de rij staat.

Ging mooi en snel een nieuwe auto

Mooie zaak mooie auto's

Uitstekend!

Ik heb een auto gekocht daarbij heeft lars mij geholpen wat een top man is dat zeg! Klant vriendelijk geduldig en komt zijn afspraken zeker na!

Vriendelijk en kordaat

Vriendelijke en goede service

Andere auto gekocht

Het is goed en betrouwbaar

Mooie auto gekocht, fijn geholpen en zeer goede service.

Gastvrij en kundig

Gastvrij, vertrouwen, zakelijk, correct.

Leuke en aardige mensen die ons goed hebben geholpen

Top mensen en een verkoper die Lars en zijn stagiaire

Klantvriendelijk en betrouwbaar

Verkoper heel klantvriendelijk, geeft in alle rust informatie. Komen afspraak na.

Uitstekende en snelle service!

Uitstekende en snelle service!

Zeer prettig bedrijf

Onlangs een andere auto gekocht bij dit bedrijf waar ik al jaren kom en wederom zeer prettig geholpen. Vriendelijk en betrokken personeel.

Top een aanrader

Dit bedrijf raad ik zeker aan. Goede ervaring. Goede gesprekken gehad. Nemen de tijd voor je. Ruime keuze. Prima verkopers. Meneer zelf is ook heel vriendelijk. Ga zeker voor de volgende auto ook hier naar toe.

Klantvriendelijk en geduldig.

Eerste kennismaking met deze garage, maar ik denk niet de laatste. Heel plezierig en klantvriendelijk geholpen.

Goede service en goed geholpen

Fijn geholpen goede inruilprijs gekregen

Fijne benadering

Tot nu toe goed, afspraken worden nagekomen.

Goede hulp vriendelijk Mooie prijs gekregen Uitstekend afgeleverd schoon en halve tank Kreeg zelf doos cadeautje met handige spullen toen ik weg ging met mijn mooie auto

Ik ben als nieuwe klant tevreden

Ik kan er nog weinig over zeggen, ik ben tevreden en de mensen die er in het bedrijf werken benaderen je vriendelijk en hebben kennis van de auto's Het bedrijf ziet er schoon en netjes uit. Ik zal zekers dit bedrijf aanbevelen bij anderen.

Super tevreden!

We zijn erg goed geholpen door Lars. Zeer vriendelijk en eerlijk. Harry Nijboer is een fijn bedrijf met een top service!

Vakkundig verstand van zaken en gast vrij.

Heb hier voor het eerst in maart 2022 een auto gekocht. Voelde direct goed. Hartelijk ontvangst en een keurig bod voor mijn oude auto. Het afleveren van de nieuwe auto ging ook netjes.

Goede ontvangst, vriendelijke verkopers en mooi en verzorgd aanbod

Handelsweg 2

8152BN Lemelerveld