Prettig en betrouwbaar geholpen. Fijne mensen. Mooie fiat 500 c meegenomen.

Alles mooi geregeld

Jong gebruikte Renault Captur gekocht. Prettige ontvangst, alles netjes geregeld en 4 dagen later al opgehaald.

Goede ervaring

Goed en snel handelen

Vriendelijk en behulpzaam

Goed en betrouwbaar bedrijf

Een zeer plezierig bedrijf, met een zeer vriendelijke verkoper(Lars), die echt de tijd voor je neemt. Voor mij een hele leuke ervaring/kennismaking.

Netjes en goed gegaan

Op de eerste offerte Staat netjes 950.00 euro wat ik krijg voor de matiz De eerste offerte zou ik graag willen hebben Inplaats van de 2de brief waar 750 .00 euro op Staat Ik mis dan 200 euro Dat zou ik graag in orde Willen zien De rest is netjes gegaan

Goed geholpen

Een auto op gezocht en gezorgd voor vervangend vervoer. Prima.

Al jaren perfect!

Wij zijn al jaren vaste klant. Dit naar volle tevredenheid. Klantvriendelijkheid en service staan hoog in het vaandel!

Zeer tevreden.

Zijn op alle fronten zeer tevreden over de wijze waarop wij geholpen zijn.

Klantvriendelijk en Professioneel

Goed geholpen en eerlijk advies en zeer snelle service!

ja prima

zoals het hoort

Fijn geholpen

Erg gemoedelijk bedrijf, goede uitleg en service. Ben blij dat ik hier mijn auto heb kunnen kopen.

Super blij met onze auto.

We waren daar voor een auto maar die was helaas verkocht. Het was natuurlijk ons eigen schuld dat we daar waren zonder te bellen en vragen of die auto nog beschikbaar was. Omdat ze daar ruime keuze hebben aan auto's zagen we een ander auto. Lars heeft ons heel goed geholpen. Hij was heel vriendelijk. Totslot we zijn erg blij met onze nieuwe auto en we zijn heel goed geholpen.

Prettig bedrijf - goede service

Prettig bedrijf, goed personeel, goede service

gastvrije ontvangst

ik voelde me welkom en werd zeer correct en met kennis van zaken te woord gestaan

Vriendelijk

Klantvriendelijk en prima service

Super bedrijf

Zijn er goed geholpen vriendelijke verkoper Niet opdringerig. En geïnteresseerd in de klant

Fantastisch gevoel bij dut bedrijf !!

Wat een top bedrijf !! Sinds kort klant en wat een fijne mensen !!! Kortom een aanrader voor een ieder die een andere ( nieuwe ) auto zoekt .

Top.

Snel akkoord over inruilprijs. Snelle en correcte afhandeling door Lars !

Netjes en vriendelijk geholpen

Auto netjes afgeleverd vriendelijk personeel nemen alle tijd voor de klant. Keurig bedrijf, echt een aanrader.

Erg fijn geholpen !

Prachtige occasion gekocht met inruil van mijn oude auto. Nette prijs teruggekregen en erg fijn en duidelijk geholpen door Lars.

goede uitleg bij aankoop nieuwe auto en fijne service

tijdens aankoop auto zijn we prettig geholpen; duidelijke uitleg en fijne service en afhandeling

Prettig ontvangen.

Goede eerlijke service. Ik ben fijn en vlot geholpen.

Behulpzaam eerlijk en service gericht denkt mee met de klant.

Vriendelijk en zeer correct behandel

Vriendelijk en zeer correct behandeld. .

Handelsweg 2

8152BN Lemelerveld