zeer goed

je wordt er goed ontvangen vriendelijke mensen ze nemen de tijd om je te woord te staan

Super fijne en betrouwbare service

Mooi aanbod en heldere afspraken ivm beschikbare aanbod. Eerlijk in het plannen van bezichtigingen en geven ruimte om te beslissen zonder druk te zetten. Flexibel in leveren en staan voor kwalitiet. 100% aan te bevelen.

Netjes geholpen

Net bedrijf en vriendelijke verkoper de aflevering van de auto was net niet helemaal zoals ik gehoopt had. Auto was aan de buitenkant netjes schoon maar de binnenkant was het net niet. De 3 verschilende merk banden onder de auto zou ik zelf nooit gemonteerd hebben dit is niet ideaal voor de rijcomfort. Ondanks alles wel tevreden met de auto.

Zeer goed, alleen viel het mij tegen dat er veel krassen op de auto zaten

Goede ervaring en veel begrip

Een vriendelijk ontvangst

Ze hebben ruim de tijd voor je,tijdens de aankoop van een auto

een bedrijf waarin ik, mede door ingewonnen informatie, een groot vertrouwen heb

heel goed ontvangen toen ik terugkwam met een probleempje.

Het was een goed en prettig zaken doen. To the point en duidelijk.

Positief, duidelijk,

Prima behandeld

Correct behandeld.

Uitstekende service !!

Na een vlotte en prettige onderhandeling via de e-mail en telefoon de koop onder voorbehoud gesloten. Ik kom uit Den Haag dus wilde de auto eerst zien. Nadat ik samen met de verkoper Lars de auto had bekeken heb ik de auto gekocht met een afleverpakket van € 595,- Waar o.a. de auto ook helemaal van binnen en van buiten gepoetst zou worden. Bij de aflevering waren er een paar besproken zaken niet gedaan en ook hoe de auto was gepoetst, daar was ik niet over te spreken. Bij thuiskomst dit via Whatsapp aan Lars laten weten en ook dat er een aantal onderdelen kapot waren. Lang verhaal kort, kreeg oprechte excuses en Harry Nijboer kwam de auto bij mij thuis in Den Haag! omwisselen met een leenauto. Alle punten zijn opgelost en zelfs de beschadigde velgen zijn als extra service vervangen/gerepareerd. Daarna is de auto door Harry weer teruggebracht naar Den Haag. Dat is wat je noemt SERVICE! Dit maak je niet zo vaak meer mee. Een heel fijn bedrijf.

Service als vanouds!

In onze zoektocht naar een vervangende auto kwamen we natuurlijk ook bij Harry Nijboer uit. De ontvangst, advies, proefrit, prijs en inruil waren zoals we inmiddels gewend waren uitstekend. Bedankt Lars.

vriendelijke uitstraling , tijd en geduld

ondanks dat het druk was ,nemen ze alle tijd voor ons, als zeer prettig ervaren

Enthousiaste medewerkers en een scherpe prijs voor inkoop en verkoop

Bij ons eerste bezoek werden we enthousiast geholpen door medewerker Lars. De offerte lag direct binnen ons budget, mede door het achterwege laten van een service pakket (niet nodig voor een auto van nog geen jaar oud) en een véél goedkopere trekhaak dan bij de merkdealer. De overdracht van onze inruil auto en nieuwe auto verliep correct. Wij zijn zeer tevreden over dit autobedrijf.

Hier kom je terug

Prettig geholpen goede service

Gastvrij ,vriendelijk prettig om mee te onderhandelen en een goede service . En een net bedrijf .

Dik geslaagd!!

Na eindelijk het juiste model auto te hebben gevonden kwamen we bij Harry Nijboer uit. De reviews waren al goed en hier is niks van overdreven. Een fijn gesprek en fijne klantenservice. Al gebruik moeten maken van een stukje nazorg en ook dit was snel geregeld. Ondanks de afstand voor ons van bijna 2 uur rijden hebben we hier verre van spijt van gehad. Thnx Haiko!

Super geholpen!

Zelf heb ik weinig verstand van Auto's en wist ik niet goed waar ik op moest letten. Heel eerlijk en netjes geholpen met goede aanbevelingen. Inmiddels super blij met mijn nieuwe auto!

Excellent

Nice showroom

Goede, betrouwbare, snelle en nette service.

3 auto's er gekocht en 3 ingeruild. Het steeds terug komen zegt genoeg over de top service.

Goede service, zeer net bedrijf

Onze ervaring bij Harry Nijboer was in zn geheel erg positief. Prettig contact vooraf, alle tijd tijdens de proefrit en afhandeling van de koop. Nette service achteraf door telefonisch door te geven hoe de laatste openstaande zaken afgerond worden.

Gewoon goed

Werd goed ontvangen en rond geleid naar de auto die we belangstelling voor hadden.

Top! Goede service

Vriendelijke mensen die ruim de tijd voor je nemen!

Betrouwbaar autobedrijf!

VW Touran gekocht bij Harry Nijboer. Geholpen door Lars waarin de communicatie soepel verliep. Helaas eerste week lekkage, maar dat kan natuurlijk gebeuren met een occasion. Belletje en kon de auto gelijk brengen waar een leenauto al klaarstond. Vakkundig gerepareerd. Alarm bleek achteraf niet op de auto te zitten, terwijl ik daar wel vanuit ging. Dit is achteraf weer netjes gecompenseerd. Bewust een auto bij Harry Nijboer gekocht omdat ze waarmaken wat klanten vertellen. Als je achteraf geen gedoe wil zal ik dit bedrijf aanbevelen.

Vakkundig en attent.

Verkoper heeft kennis van zaken en communiceert duidelijk. Geen loze praatjes.

Super!

Top service en nette uitleg. Haiko was top!

Prima garage

Afspraken keurig nagekomen. Auto netjes afgeleverd.

Handelsweg 2

8152BN Lemelerveld