Snel en vakkundig

We hebben een Amerikaanse elektrische 500, niet erg gangbaar in Nederland en misschien nog wel minder in Horst. Tuurlijk eindeloos veel Amerikaanse pick-ups hier maar die zijn nog fossiel en bekend. Maar Bosch is ook grotendeels de maker van mijn auto en met de opleidingen en trainingen bij de bosch garage geeft het wel vertrouwen dat de service in orde komt. Klaar terwijl je wacht, rust, koffie en Limburgse vriendelijkheid.

Perfecte service

Perfecte service, goede uitleg en fijne medewerkers.

Goed maar toch erg duur geworden

De service is prima en de medewerkers zijn echt goeie mensen die alles doen om je als klant goed van dienst te zijn. Maar ik vind het prijs niveau van onderhoud in enkele jaren toch wel erg gestegen Als je weinig kilometers rijd zou er gewoon minder in rekening gebracht kunnen worden. Want de duurdere grote onderhoudsbeurt wordt ook steeds verder uitgesteld.

Geweldige service

Erg goede garage. Deskundig bedrijf.

Zeer goede service

Word goed naar de wenssen van de klant geluistert,

zeer goed

Alles keurig uitgevoerd

geweldig

prettig ontvangen direct geholpen en eerlijke prijs met omschrijving ben er erg blij mee

Adequaat geholpen. En ook vlot.

Ja heel erg tevreden

Ja goed werk gedaan blij mee

Altijd een fijne service!

Als er iets vervangen moet worden, wordt er altijd eerst gecommuniceerd.

Wielenwissel en APK terwijl ik er op kon wachten. Alles keurig voor elkaar. Prettige behandeling, zoals ik al een aantal jaren gewend ben!

zo'n prettige ervaring dat ik een te vrede klant blijf.

de auto wordt zodanig nagekeken dat ik me er weer veilig en vertrouwd mee voel. Kan weer een jaar verder. De mensen die mij te woord staan zijn vriendelijk en prettig. Wassen de auto op mijn verzoek. Alle lof!

Goed werk,snel afhandelen.

Fijn, dat er voor de mankementen gebeld wordt.

Positief. Ik ben blij, dat de auto weer door de keuring is gekomen na de reparaties.

vertrouwd gevoel

Al jarenlang met twee audi's in onderhoud. Goedkoper dan bij de officiële aidi dealer. En alles conform de voorschriften. Zodoende jarenlang plezier zonder problemen vd auto's. Kortom een aanrader.

Prima service en goed werk

Altijd correct en goed afgehandled

Correcte service .....

Achteruitrijcamera geïnstalleerd

Goed en deskundig

Altijd goed

Zeer vriendelijk en snel

Zijn vriendelijk en voor de kleine dingen vaak tussendoor geholpen; super.

deskundig en komen afspraken na.

luisteren goed naar klachten en lossen ze op.

Snel en goed geholpen

Snel en goed geholpen

Netjes en correct

Netjes en correct

Top service & goed gevoel , wederom met andere auto !

Zeer goede service, uitleg & overleg met klant ! Erg klantvriendelijk, ik ben een tevreden klant !!

Stationsstraat 82

5961 HS Horst