ondanks drukte snel geholpen

ik kwam ivm pech/storingsmelding van de auto op een druk moment bij de garage, ondanks de drukte vlot geholpen, leenauto werd geregeld voor de volgende dag (was eerder niet beschikbaar) en ik werd daarom door een medewerker thuisgebracht. de werkzaamheden duurden langer dan gezegd (2,5 uur ipv 1 uur) daar stond tegenover dat de kosten voor de leenauto niet werden berekend.

Je kunt erop rekenen!

Zie boven.

Mijn eerste ervaring is echt super

Voor de eerste keer bij Bosch cat service geweest. En heb het als zeer positief ervaren. Zal zeker terug gaan.

Zeer goed geholpen

Auto voor apk en een beurt gebracht. Telefoon gekregen wat ik met de auto wou, of doorrijden of inruilen ivm hoge kosten die eraan zaten te komen. Netjes telefoon gehad en toen maar besloten dat het alleen apk was en dat ik maar afscheid moet nemen van de auto. Zeer correct geholpen

Zoals gewoonlijk prima service.

Afspraak snel gemaakt, met bericht keurig bevestigt. Leenauto stond klaar.

snel en goed geholpen

snel en goed geholpen

Perfect.

Goede comminicatie over wat wel/niet te doen bij de onderhoudsbeurt. Meedenken!

Vlotte afhandeling...

Snel op de afgesproken tijd aan de beurt. Kopje koffie en klaar is Kees en weer snel weg...

heel goede service

Zag een schroef in de achterband van mijn auto zitten maar deze liep niet leeg. Ben naar boschcarservice Horst gereden voor advies. Zij lieten er meteen een monteur naar kijken die de auto op de brug zette en de schroef verwijderde. Gelukkig was die zo klein dat de band niet lekte en niets geleden had. Ik vroeg wat ik moest betalen, niets is service. Bedankt Boschcarservice

Vriendelijk, helder en duidelijk.

Vriendelijk, helder en duidelijk.

Snel en vakkundig

UITSTEKEND AL 44 JAAR

DAAROM GEWOON NIET VERDER KYKEN ALS ALLES VOLGENS DE REGELS GAAT.PLUIM OOK AAN HET PERSONEEL

Alles tiptop in orde

Afspraak eenvoudig te maken. Werkzaamheden uitgevoerd zoals afgesproken.

Prima service!

Mijn auto weer snel klaar!

Absolute top prestatie

De een is nog slimmer als de andere

goede en snelle service

goede afhandeling en meedenken met de klant en vragen goed beantwoorden

Prima service. Duidelijke communicatie

Eerlijk en professioneel.

Snel terecht en vriendelijk geholpen

Vriendelijke medewerkers, snel aan de beurt en keurig probleem verholpen.

correct en vriendelijk

zo als altijd correct en vriendelijk

Ondanks de drukte toch nog een servicebeurt kunnen regelen.

Ondanks last minute toch nog een reservering kunnen maken. Zowel telefonisch als 1:1 goed overleg.

Perfecte service

Een bijgeluidje bleek een kapotte waterpomp te zijn. Reparatie werd meteen opgepakt en nieuwe pomp geplaatst. Goede en snelle service.

Snelle en goede service

Flexibel vanwege aflopende apk.

Uitstekende en vriendelijke service

Professioneel, goed geïnformeerd, en keurige service.

Behulpzaam en vakkundig.

fijn en netjes.

Vertrouwd, betrouwbaar adres.

Vertrouwd, betrouwbaar adres. kom hier al jaren.

Stationsstraat 82

5961 HS Horst