De absolute waanzin

Om ‘s nachts wakker van te liggen

Alles volgens afspraak

Duidelijke afspraken aan de voorkant gemaakt. In de uitvoering is alles gebeurt zoals afgesproken en de bijkomende vragen zijn top behandeld. De vervolg afspraak staat ook al in de agenda.

Goede service voor mijn auto en mij!

Tevreden dat de auto goed nagekeken wordt. Daardoor voel ik mij veilig op de weg.

Ze doen correct wat ze zeggen !

Keurige ontvangst, kopje koffie tijdens het wachten. Leuke sfeer, prijs/kwaliteit in balans.

Goedemorgen service

Ik ben goed geholpen in de garage.

Wielenwissel en APK, twee nieuwe banden gemonteerd en uitgelijnd. Op de gevraagde tijd auto gereed. Prettig contact!

We zijn zeer tevreden

Goede afspraken. Vlotte afhandeling.

Ben prima geholpen

correct en vriendelijk als altijd

snel efficiënt. ook goede prijs kwaliteitsverhouding

Prima contact tijdens proces waardoor juiste keuzes gemaakt konden worden.

Reparaties naar wens uitgevoerd.

Correct

Goed, betrouwbaar en klant vriendelijk

Hele goede service

Gewoon Top

Alles perfect uitgevoerd. Top service

Snelle service, goed info.

Makkelijk om een afspraak te plannen en de auto was snel weer rijklaar.

Deskundig, klantvriendelijk en betrouwbaar.

APK, grote onderhoudsbeurt : goed advies, klantvriendelijk en alles volgens afspraak zoals ik ook van jullie gewend bent.

Auto stotterde, gebeld en meteen de dag erna kon de auto erheen en is ook die dag gerepareerd.

Kwestie van vertrouwen van de klant

Als oudere vrouw met weinig kennis van auto’s vertrouw ik op Pierre. Een prettig persoon om mee te overleggen. Houwe zo!

goede service

goede uitleg

Kleine reparatie aan de uitlaat

Sochtend gebeld, om half 11 de auto gebracht en om 12 uur klaar. Helemaal top.

Altijd goed geholpen

Ik heb goede ervaring met dit bedrijf. Altijd goede service en eerlijk advies als er hoge kosten zijn word je altijd van te voren geinformeerd kortom een aanrader

Betrouwbaar en vakkundig

Medewerkers geven een eerlijk en betrouwbaar advies mbt onderhoud en reparaties. Onderhoud vakkundig uitgevoerd. Prima service.

Kundig, vriendelijk en pro actief

Het contact verliep zowel via mail als persoonlijk. Een luisterend oor (Jesper en monteurs) doet wonderen. Zeer netjes geholpen en ontving zelfs advies en uitleg bij een (door mezelf en door de professionals) gestelde diagnose. Blij met de hulp! Tot de volgende...

Goed contact/terugkoppeling over de evt te nemen reparaties.

Zeer snel geholpen!

Zeer snel geholpen!