Klantvriendelijk

Goed geholpen

Prima uitleg over de benodigde reparaties en APK

Mijn tweede bezoek bij Bosh Car Service en ik heb toch goede ervaringen.

Tot heden zeer tevreden

Tot heden ben ik zeer tevreden over deze garage. Altijd vriendelijk, goed en correct geholpen. Ze leveren steeds goed werk af. Voor mij is deze garage zeker een aanrader voor andere.

uitstekend

Hartelijke en vriendelijke ontvangst, goede service en goede prijs kwaliteit verhouding

prima service

Onderhoud, APK en reparatie werden geheel conform verwachtingen uitgevoerd. Vriendelijk personeel en een prima service

Snel, klantgericht

Ik belde vrij laat voor een keuring en ze hebben tijd gemaakt voor mij, toen vergat ik mijn afspraak en mocht ik hem alsnog brengen, in no time en met prima service was mijn autootje snel gekeurd. Zelfs controle van vloeistoffen voor niets omdat er niks bijgevuld hoefde te worden. Chapeau.

Alles goed gemaakt

perfecte service

Zoals altijd correct uitgevoerde werkzaamheden en goed advies

Goed. Word er vriendelijk behandeld

Goede hulp.

goede garage

altijd vriendelijk en zeer behulpzaam.

Duidelijk goed en klantvriendelijk geholpen

Vorig veld is toch duidelijk

Wederom goed en netjes geholpen

De ABS module was defect van mijn auto. Omdat een originele module nogal prijzig is, is er een goede oplossing geboden. Deze was net zo goed en een stuk goedkoper. Als service mocht ik de huurauto langer hebben, zonder probleem. Super service wederom.

Meedenkend om de juiste keuze van onderhoud uit te voeren

Afspraak op goede termijn kunnen maken. Geven duidelijk het gevoel dat kennis aanwezig is Vriendelijke medewerkers

Volgens Afspraak en correct afgehandeld

Een positieve manier van afhandelen van het onderhoud van mijn auto.

Ik ben goed en snel geholpen.

Ik ben heel tevreden.

Goed advies

Goede service, goede communicatie al er meer gemaakt moet worden. Duidelijke uitleg over wat er gebeurd is.

goede service

prima geholpen duidelijke afspraken top !!

Afspraak geheel naar wens uitgevoerd.

Werk perfect uitgevoerd.

Netjes en vakkundig

Snel weer op weg geholpen, ondanks deze drukke tijd. Top service!!

prima garage, echter de klantenservice word snel minder

Zoals boven reeds omschreven.

Op oudjaar snel geholpen met een lekke band.

Onderweg naar een mooie wandeling in de Maasduinen kreeg ik een storingsmelding van een lekke band. Omgereden naar Bosch Car Service Horst waar we direct geholpen zijn ondanks dat het oudjaar was.

Stationsstraat 82

5961 HS Horst