Uitstekend geholpen

Erg goede sevice.

Geweldig geholpen net voor mijn vakantie

Onze auto maakte een vreemd geluid waardoor wij niet met de auto op vakantie durfden. Maandags ben ik naar Bosch Car Service gereden en heb het probleem met hun besproken, ook dat we woensdag naar Spanje reden. Ik kon de auto daar laten staan voor diagnose, ondanks de vakantie tijd waarbij ze niet de volle bezetting aan personeel hadden. Dinsdag is de auto gerepareerd, het was een kapot voorwiellager. Direct na de middag was de auto al klaar. Top service!

nette service

Mijn auto is tijdens de vakantie kapot gegaan en naar Horst gebracht. De service, afspraken en reparatie zijn naar wens verlopen.

Goede service en uitleg

Werd gebeld ivm extra kosten! Goed overleg en uitleg over uitlezen digitale serviceboekje! Afgesproken tijd klopte. Zeer goede service, auto gewassen en de factuur doorgesproken. Erg tevreden. Klantvriendelijk en profesioneel personeel. Met vriendelijke groet, Susan Meijers

Juist advies, goede service, staan altijd voor je klaar en niet duur.

Juist advies, goede service, staan altijd voor je klaar en niet duur.

Alles goed , snel en in overleg geregeld.

Zeer correct en volgens afspraak

Prima!

Goede sevice

Goede sevice en snel geholpen. Top

Top Service

Netjes te woord gestaan. Fijne uitdraai van wat er is uitgelezen uit de auto voor ze wat uitvoeren Zo weet ik wat er aan komt op korte termijn. Uiteindelijk kan ik telefonisch doorgeven of ik alles gedaan wil hebben of stapsgewijs. Ik ben zeer te vrede mijn auto rijd weer zuiver.

Uitstekende service en communicatie

Keurige service en advies. Geen onverwachte kosten.

Zeer teleurstellend

Op mijn specifieke vraag de draagrubbers te controleren kreeg ik het antwoord: er is niets mis met de draagrubbers. Twee dagen later op een belangrijke reis naar het buitenland viel er een rubber compleet uit de passing en het tweede was volledig kapot. Dit was een ronduit gevaarlijke situatie volgens de Duitse VW garage die ons vervolgens perfect heeft geholpen. Zij vroegen zich af wanneer de auto voor het laatst naar de garage was geweest....twee dagen geleden dus!? Beetje pijnlijk maar ook gewoon onzorgvuldig en zelfs gevaarlijk.

Relevatie slot werd netjes tussendoor gepland ondanks vakantieperiode! Gratis huurauto ter beschikking die ik aanvankelijk niet gereserveerd had!

Stonden gelijk voor me klaar . Afspraak zeer goed. . Zeer tevreden

Adequate service, duidelijke afspraken en aardig fijn contact

Heel goed geholpen

Alles oké, prima geholpen

Goede service, duidelijk overleg.

Wij zijn prima geholpen met de APK keuring van onze auto. Er werd netjes overlegd wat er gerepareerd moest worden. Snelle service en vriendelijk personeel.

Top service

Ben geweldig geholpen en altijd een luisterend oor. Ook zijn ze behulpzaam in het bedenken van oplossingen

Zeer goede service, fijn ontvangst en een goed tijdschema

Je word netjes ontvangen met koffie. Tijdschema klopt. Goede service en netjes werk geleverd.

Gewoon Top en Behulpzaam

Behulpzaam , stond op vrijdagmiddag met kapotte auto en geen probleem stonden direct klaar met ophalen . Compliment voor Bosch Car Service Horst

ik werd gelijk geholpen

daar zijn zij erg vriendelijk en waren de problemen al was snel gevonden en op gelost

Klantvriendelijk

Snel en prima

Deskundig geholpen; afspraken worden goed nagekomen.

Al vele jaren een tevreden klant.

Gewoon goed. Duidelijk aangegeven wat het probleem was en goed opgelost.

Geweldige service, staan altijd voor je klaar , blijf trouwe tevreden klant !

Geweldige service, denken mee , staan altijd voor je klaar , blijf trouwe klant , Mvg Astrid Turkenburg/Mode

Stationsstraat 82

5961 HS Horst