Goed doorgevraagd, netjes terug gebeld, goede uitgelegd tot ik het begreep

Goed geholpen

2 velgen gebracht voor wisselen banden. Bij offerte maakte medewerker foutje. Ik hoefde niet bij te betalen. Snel en goed geholpen.

super service

De service bij Bosch Car was super. Netjes gebeld bij ieder gebrek. Mooi de opties en adviezen voorgelegd, ook duidelijk uitgelegd waarom dit mogelijk een goede optie is.

Zeer goed geholpen en top service!!

Goed en snel geholpen met het vervangen van de kapotte accu.

prima service, deskundig en zeer vriendelijk personeel

dit was mijn 1e kennismaking met dit bedrijf, ze hebben me prima geholpen en waren heel vriendelijke en behulpzaam, de storing die de auto had, werd voor de reparatie besproken zodat mij ook eea duidelijk werd waardoor mij duidelijk werd hoe men de storing verholpenging worden

Goed vakmanschap en zeer klantvriendelijk

Je wordt goed geïnformeerd en je krijgt netjes via mail en sms te horen dat de auto gereed is. Tevens is mail al voorzien van factuur.

vakkundig/behulpzaam

nvt

Positief prettige benadering en goede terugkoppeling

Zeer aangenaam

Zeer aangenaam

Perfecte service

Alles goed en snel geregeld

ook prima, goede service en snel geholpen

In eerste instantie was ik niet tevreden over de afhandeling van de APK en grote beurt. Nadat ik de auto opgehaald had, hoorde ik bijgeluid. Meteen terug gereden en gevraagd om controle. Toen bleek dat er sprake was van een productiefout. Op zo'n moment wordt er een deuk geslagen in je vertrouwen en had daar wel moeite mee. Hoop dat er in het vervolg beter wordt test gereden, voordat ik de auto ophaal. Achteraf wel tevreden over het feit dat de zaken netjes opgelost en verholpen zijn.

Snelle betrouwbare service

Ik ben hier vaste klant, omdat ik altijd vlot geholpen word en er goede betrouwbare service wordt verleend.

duidelijke afspraken, afspraken nakomen op korte termijn

Fijn contact, altijd duidelijke afspraken en wij kunnen op korte termijn terecht. Prettige samenwerking.

Ik ben zeer tevreden en denken goed mee voor de klant

Snel en vakkundig geholpen

Goede en correcte werkwijze.

Auto voor grote beurt en apk naar garage gebracht. Ik werd van te voren gebeld omdat er iets kleins vervangen moest worden en of ik dat goed vond. Super service. Bij andere garages wordt je niet geïnformeerd van te voren en vervangen ze dingen, voordat je toestemming geeft. Bij Boschcarservicehorst laten ze dus eerst iets weten. Klasse !

Meer dan prima

Heel goed

Zeer professioneel

Goede. Communicatie

Snelle contact als er iets gedaan moet worden aan auto. Reparatie goed

Problemen met mn 20 jaar oude volvo.

Zeer betrouwbaar, goede overleg met de klant. De service die hun voor je over hebben waardeer ik enorm!

Grote beurt Honda Insight

Grote beurt uitgevoerd naar volle tevredenheid en volgens de voorschriften van Honda service boekje. Onkosten gelijk aan Honda dealer

Oké

Ga zo door

Zeer klantvriendelijk en kwalitatief uitstekend.

De Klant weet wat hij mag verwachten, grote klasse!

Stationsstraat 82

5961 HS Horst