Boven verwachting

Het is al weer een tijd geleden dat ik klant was bij deze garage. Door het iets hogere werkplaatstarief heb ik daarna gekozen voor een andere garage. Ik ben tot de conclusie gekomen dat kwaliteit zijn prijs heeft. Ik verwacht door de hogere kwaliteit van diagnose/uitvoering toch op onkosten en ellende te kunnen besparen ten opzichte van andere garages met een lager werkplaatstarief. Tot nu toe ben ik zeer tevreden.

Snel en vakkundig geholpen incl leen auto en mijn gerepareerde auto gewassen weer terug!

Goed; snel en duidelijk

Behandeling tijdens brengen en halen van auto voor onderhoud en APK en tijdens telefonisch contact was snel, correct en duidelijk.

Fijne afhandeling!

Fijne en prettige ervaring en afhandeling van het geven van een kleine beurt

Jesper en Pierre, fijne correcte mensen.

De auto wordt prima verzorgd. Er wordt altijd gekeken wat het beste is voor je auto zinder opgezadeld te worden met hoge kosten.

Heel snel en goed geholpen

Snelle service en afspraken prima nagekomen

Zeer betrouwbaar en eerlijke garage.

Auto afgeleverd voor een grote beurt. Werd na een paar uurtjes gebeld dat een grote beurt niet nodig was en een kleine voldoende. Zeer netjes en attent omdit aan te geven en niet “gewoon” uit te voeren. Daarnaast eerlijk advies omtrent bandenwissel!

Ik ben zeer tevreden over jullie bedrijf en de service.

Ik word goed geïnformeerd en wat ook geweldig is, mijn auto wordt opgehaald en weer thuis afgeleverd. Dat is voor mij ook een groot pluspunt is.

Zeer goede service en loyaliteit naar klant Goed ovrleg vooraf zodat er geen verrassingen achteraf komen. Wat mij betreft TOP

adequate behandeling

Professioneel, komen afspraken na, duidelijk wat er gaat gebeuren

Makkelijk afspraak te maken via de website, auto afgeven en wachten op gereedmelding, extra kosten worden duidelijk meegedeeld, goed gevoel bij prijs kwaliteit .

Top service

Top service

uitstekende service en fijn personeel.

Altijd helder in diagnose en komen afspraken perfect na.

Ik ben zeer tevreden.

Ik ben zeer tevreden.

Zeer vakkundig en goede service

Ik ben zeer tevreden met deze garage.

Snelle afhandeling en prijs kwam overeen met geschatte reparatiekosten

mijn ervaring is zeer goed duidelijke uitleg en zeer vriendelijke mensen

Oog vd klant.

Onderhoud perfect uitgevoerd.

Perfekt

Heel goed

Super geholpen.

Geweldige snelle en vakkundige service. Achterruitenwisser en antenne vervangen. Snel en vakkundig.

Baliecontact en "afwerking" in de garage was zonder meer goed.

Baliecontact vriendelijk en "" to the point". "Áfwerking" in de garage - naar ik aanneem - correct. Alsook een telefoontje of extra vervanging toegestaan was. Oplevering binnen de afgesproken tijd

Zoals gewoonlijk is de service prima!

De jaarlijkse banden wissel is snel gegaan. Klaar terwijl je wacht.

Zeer netjes

Nette service. Fijn dat we gebeld werden om te overleggen wat we wilden doen. Super.

Wat goed is kan niet beter

Goede service, al jaren betrouwbare garage.

Stationsstraat 82

5961 HS Horst