Prima geholpen

Prettige monteurs,, en erg klantvriendelijk

Perfect geholpen.

Zoals altijd goed en vriendelijk geholpen.

Snel en goed geregeld

Goede snelle sevice

Ondanks dat ik er telaat achter kwam dat de auto gekeurd moest worden. Werd mijn auto 4 dagen later gekeurd. Heel fijn.

Alles wordt snel en conform afspraak afgewerkt

Alles goed gedaan volgens afspraak .

Dik tevreden .

TOP

Mijn eerste bezoek aan deze garage voor een grote beurt. Ik kan niet anders zeggen dan PERFECT. Vriendelijk personeel, geduldig, luisteren goed, servicegericht.

Reparatie perfect uitgevoerd zoals besproken.

Monteurs denken met je mee en geven het juiste advies.

Goede en goed werk gelevert

Zeer goed te vreden

Snel geholpen, vriendelijk, eerlijk

Tevreden!

Top service!

Remlichten werkten niet meer, dus de auto erheen gebracht voor reparatie. Diezelfde dag een afspraak gemaakt voor een wintercheck en een aantal dingen doorgegeven die nagekeken moesten worden, deze afspraak was een week later gepland. Toen ik de auto 's middags kwam halen was dit al gebeurd. De gemaakte afspraak kon blijven staan voor een andere reparatie. Tijdens de check stuitten ze namelijk op andere schade.

goede ontvangst en goed geholpen en service

altijd klantvriendelijk en goede service

Snelle afspraak over oplossing tevreden

goed zoals altijd

goed zoals altijd

Prettige en snel geholpen in een 'haast'situatie.

Verlichting aan fietsenrek van familielid was defect vlak vóór aanvang van weekendweg. Situatie snel verholpen.

Een correcte en vlotte service

Het probleem met mijn auto werd goed uitgewerkt en bleek niets temaken te hebben met versnellingsbak maar met lagers. Reparatie is vlot uitgevoerd.

Altijd een sms je als er iets extra moet gebeuren. Vriendelijk en zorgvuldig service

Goed geholpen zoals we gewend zijn

Auto aangemeld volgens onderhoudsplan Bosch Car Service. Uitstekend afgewerkt volgens afspraak.

Goeie service

Goeie service en kwaliteit !

Perfecte service

Service is erg goed! jullie hebben mij als vaste klant!

Prima service en klantvriendelijk

MG TF grote beurt, airco condensor vervangen, wiellager, zeer tevreden omtrent de afhandeling van zijn geheel.

Perfecte service

Echt goede service. Bij bijzondere reparaties, een telefoontje van hun, voor overleg wat te doen. Mooi op tijd klaar en helemaal schoon. Super

De auto was vlug terug en Prima in orde

Verlichting stuk en meteen geholpen en ook nog gekeken naar andere verlichting die ook stuk bleek

Goed werk geleverd.

Er is mooi gedaan naar waar ik gevraagd heb.

Stationsstraat 82

5961 HS Horst