Prima, snelle service

Prima geholpen

Fijne manier van afspraken maken. Goed ingelicht over datgene er moest gebeuren voor en tijdens de reparatie

Duurde 1 dag langer en 20 procent duurder

Zou iets duurder zijn maar 500 of 600 is toch veel verschil.

uitstekende service

uitstekende service en klantvriendelijk

Top service

Auto gewassen met een kleine beurt

Gewoon goed!

Goede informatie, service.

prima geregeld en gedaan

alles volgens afspraak gedaan.

Supersnel en verassend voordelig

Zeer snel en verbazingwekkend goedkoop een band van mijn auto gerepareerd.

prima garage, duidelijk ,snel en goed!

Na mijn uitleg van de storing, wisten ze gelijk, de niet voor de hand oorzaak! dat is ervaring!

Zoals gewoonlijk is alles weer prima verlopen

- makkelijk afspraken maken. - duidelijke communicatie.

Snelle service

Vriendelijke medewerker die snelle en goede service verrichtte.

Alles is goed geregeld blijf zo doorgaan

Afspraken goed puntje precies Coen kwam er al toen Theo nog leefde

kan beter.

Ik begrijp dat de Corona maatregelen jullie dwingen om afstand te scheppen tussen klant en medewerker. Hoe jullie dat hebben uitgevoerd vind ik echter wel erg amateuristisch. Rood witte linten, slordig. Ik voelde me niet welkom. Suggestie: Even creatief zijn met een tafeltje met iets decoratiefs erop. Evt. een professionele verwijzing naar Corona erop. En een medewerker die toch even opstaat om je welkom te heten. Onderhoud auto verder goed als vanouds. Maar het is toch het echte klantcontact dat je het meeste bijblijft.

Sleutel hersteld binnen een paar dagen.

In goed overleg wordt gewerkt aan de auto

Er wordt overlegd bij grotere kosten.

Zoals altijd weer prima hetegeld

Zoals altijd. Prima.nu

Service is goed en de prijzen zijn normaal.

Heel goed .

Tot nog toe tevreden over de service van Bosch Car Service Horst. Doen wat ze beloven voor afgesproken prijs.

Goede service, vriendelijke en deskundige medewerkers. Prijs kwaliteit verhouding prima.

Accu thuishulp ondermaats

Accu pechhulp thuis had geen idee hoe te accu te boosten of waar de accu te vinden, hybride auto. In de werkplaats keurig behandeld

Jammer dat ze elke keer weer iets doen dat niet nodig is

APK, 35 euro, dat is prima. maar dan toch weer ongevraagd 2 liter ruitenwisservloeistof bijvullen..... Maar goed, ze hadden ook mijn auto gewassen

Correcte afhandeling van het onderhoud

Correcte afhandeling van het onderhoud

Als er zaken zijn of onverwachte dingen, dan bellen ze je eerst voor te informeren.

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Grote beurt en apk voor een goede prijs. Tip: Hou deze twee bij telefonisch contact goed uit elkaar. Voor APK zijn een aantal zaken niet verplicht, maar zijn dan een advies voor de klant in het kader van de beurt. Voorbeeld: jaartal banden, remolie vernieuwen, airco-service.

Stationsstraat 82

5961 HS Horst