Kijken goed na. Eerlijk

Zijn eerlijk tegen je en denken met je mee als een reparatie niet gelijk nodig is. Ze bellen voor ze wat gaan repareren zodat je niet met een verbaast gezicht je rekening ziet. Ze houden contact met je en denken met je mee, supper dus.

Heel tevreden

Klantvriendelijkheid en communicatie is heel goed.

Al jaren een adres om in goed vertrouwen mijn auto naar toe te brengen.

Wat goed is kan niet beter. Doen wat beloofd. Vriendelijk, goede kwaliteit, goede service.

Prettig

Goed werk en overleg

Snelle en vakkundige hulp

Ik kon meteen terecht, en er werd meteen aan het probleem gewerkt.

Correct

word altijd prima geholpen

goede hulp en betrouwbaar houden aan afspraak

Allemaal prima gegaan.

Afspraak maken correct verlopen. Onderhoud etc. voor zover ik nu kan beoordelen (is pas de volgende dag) is alles goed uitgevoerd.

Ik ben zeer tevreden met de eerste keer dat ik mijn auto bij Bosch Car Service Horst voor een onderhoudsbeurt heb gebracht. Ik maak daarbij gebruik van Auto Onderhoud Plan. Een paar onderdelen waren aan vervanging toe (remblokken en remvloeistof) en dat is keurig overlegd. Tevens vriendelijke service. Goed zo!

Zeer tevreden.

Ze doen echt goed wat ze beloven en houden je goed op de hoogte. Vriendelijke en behulpzaam. Perfect.

prima service

Keurige opgave van de werkzaamheden. Alleen jammer dat er net voor de oplevering er nog een ernstige tekortkoming aan de Airco aan het licht kwam. Een onverwachte schadepost van ca. euro 900,= . Maar goed dat is niemand te verwijten aangezien de auto inmiddels 17 jaar oud is.

Bij andere gebreken is er contact met de klant. Dit is top. Uitleg gedane onderhoud is goed. Voelt gelijk vertrouwd.

Klacht verholpen.

Mijn klacht is goed verholpen, met goede service.

Snel geholpen

Snel geholpen bij een kapotte EGR klep.

Deskundig en vriendelijk

Heel tevreden over recente onderhoudsbeurt. Zowel de receptie als monteurs zijn vriendelijke lui en voor zover ik kan beoordelen deskundig.

helemaal tevreden

Ietwat koele ontvangst (druk moment?) Verder deskundige aanpak Bij ophalen auto vriendelijke en snelle afhandeling. Gratis auto gewassen. Blij

Goed geholpen

perfect

zeer goed en tevreden een aanrader .

Onderhoud correct en professioneel uitgevoerd

Vriendelijk geholpen.

Prima kwalitatieve service

Prima kwalitatieve service

Goede en snelle service!

Wederom goed geholpen!

Auto starte niet (snel geholpen)

goede service ook tussen kerst en nieuwjaar Bedankt hier voor.

Goed geholpen

Netjes en correct geholpen