Professioneel, vriendelijk en klantgericht

Personeel is professioneel en vriendelijk. Afspraken worden nagekomen. Men denkt mee met de klant. Kortom: een echte aanrader.

Altijd prima service

Klantvriendelijk, prima service. Naast bandenwissel ook mooi dat de auto door de wasstraat wordt gehaald en vloestoffen bijgevuld vanwege onderhoudsplan.

prima service

wielen wissel zoals gebruikelijk conform afspraak afgehandeld. wachttijd minimaal.

Hele goede service

Alles werd heel goed gecommuniceerd

Correct en deskundig geholpen

Flexibel en klantgericht geholpen toen ik me aan de balie meldde met een kapotte band. Prijs - kwaliteit verhouding prima.

Snel en goed geholpen

Ik belde ivm een lekke band. Ik kon meteen langskomen en ben direct geholpen.

Top je wordt meteen geholpen ondanks alle drukte ook nog goed te woord gestaan

Ik ben geheel volgens afspraak en verwachting geholpen

Ik had opdracht gegeven voor airco onderhoud aan mijn auto en dit is tot volle tevredenheid uitgevoerd.

Goede service voor jaarlijks onderhoud.

Jaarlijks onderhoud is prima. Tevens vervangen winterbanden.

Top garage en service

Wederom goede service gehad. Duidelijke en eerlijke prijsafspraken. Auto is weer goed onderhouden en is zelfs schoner terug gekomen :)

Alles zo als afgesproken

Onder het genot van een kop thee gewacht op de plaatsing van nieuwe banden. Er was genoeg leesvoer om de tijd goed door te komen. De wasbeurt was een extraatje.Waarvoor dank. Prima geregeld.

vriendelijke ontvangst

Reparatie eerder dan afgesproken. Uitstekende service.

Goed geholpen.

Goed geholpen.

Ptima.

Hier voel ik me klant.

Er wordt actief met je meegedacht!

Top service met duidelijke communicatie en afspraken

Na de eerste inspectie voor de APK en de beurt nemen ze contact op om het onderhoud te bespreken en aangegeven in welk tijdsbestek het onderhoud uitgevoerd wordt. Altijd zeer betrokken en uitermate vriendelijk geholpen, in al de jaren slecht één maal voor gekomen dat ze een reparatie die dag niet zouden kunnen volbrengen en werd er vervangend vervoer aan geboden. Goede adviezen en top service het hele jaar door.

uitstekend!

Snelle, perfecte service door Patrick! dank!

Wielen wisselen duur !!

35 euro om wielen van voor naar achteren te zetten en omgekeerd vind ik prijzig. Voorheen liet ik bij Banden en Wielencentrum Venlo 4 zomer naar winterbanden wisselen voor € 17,50 !!

Ptima

Betrouwbaar

Zoals gewoonlijk weer goed geholpen

Jaarlijks onderhoud laten doen volgens planning. Bosch Car Service heeft proactief aangegeven dat het 3 jaar geleden was dat de airco onderhoud had gehad. Dit gelijk weer laten doen.

prima service

Denken mee, goed overleg, veel kennis. Goede prijs/kwaliteit.

Zeer goed.

Alles is zeer goed verlopen.

Geen bevestiging ontvangen na inschrijving op site

Mijn 1 ste kontakt voelt goed..

Goede voorlichting, prettig kontakt.

Stationsstraat 82

5961 HS Horst