Prima en snel geholpen.

Gewoon goed en snel geholpen!

Prima geholpen zoals altijd

Prima geholpen zoals altijd

altijd goede service

Jullie zijn altijd klantvriendelijk, en we worden altijd meteen geholpen,als er iets met de auto is.

Klantvriendelijk, vakmensen.

Uitstekende service, duidelijke uitleg omtrent rep., c.q. onderhoud

reparatie perfect uitgevooerd

conform afspraak

goed gewerkt, communicatie kan beter (indien je -na de afspraak- een account aan maakt, kan je die afspraak niet meer registeren; auto was om 17.00 uur klaar, maar ik had een seintje verwacht).

alles is perfect geregeld

alles was prima

Heel goed geholpen, vriendelijke medewerkers en goed advies gekregen.

Goed en snel

Betrouwbaar, zorgvuldig en goede service

Perfekt het probleem geconstateerd en verholpen !

Perfekt het probleem herkend en verholpen ,erg fijn geholpen ! Met het gevolg dat ik er blijf met mijn auto 👍

Het is me zeer goed bevallen.

Het is me zeer goed bevallen, dit was de eerste keer bij Bosch car service. Voor heen bij Hekkert auto groep maar dat liet te wensen over.

Prettige en zeer goede service met oog voor de klant

Altijd correct en komen afspraken precies na.

Goed geregeld, duidelijke terug koppeling

Alles goed geregeld, leenauto stond klaar, duidelijke uitleg en nette terugkoppeling.

goede duidelijke communicatie en afspraken

Bosch Car Service Horst: goede duidelijke communicatie en afspraken, erg flexibel. Op het laatste moment moest ik door omstandigheden de afspraak verzetten. Dit was geen probleem en er werd direct een nieuwe afspraak gepland.

Nette prijzen en goede service

Nette prijzen en goede service

Ik ben nogal sceptisch, maar bij Bosch Carservice in Horst had en heb ik altijd een goed gevoel. Transparantie is het toverwoord. Pierre is duidelijk en geeft altijd een goed advies.

Goede uitleg wat er stuk was, optie onderdeel vervangen of door rijden wat geen negatieve gevolgen daar door heeft

Tevreden

Goed en snel geholpen,, voor herhaling van zeker bij Bosch Car Service Horst.

Prima, snel, goed luisterend en doorpakkend!

zie boven!

Snel goed contact

Na autopech zeer snelle hulp

zeer goed

probleem correct opgelost,goed en vriendelijk personeel.en de kosten bleven binnen het vooraf opgegeven budget.

goede garage

altijd deskundig en bijzonder vriendelijk personeel

Service met kwaliteit

Hallo wij zijn zeer tevreden over de bosch car service in Horst. Altijd een eerlijk en open advies. Kwaliteit staat hoog in het vaandel. Uit ervaring kan ik zeggen dat ik mijn auto met trots breng en weer haal. Mocht er over hoopt toch iets zijn krijg je wederom een open en eerlijk antwoord. Geen poespas gewoon hoe het is. Het is tevens voor je eigen veiligheid belangrijk dat de auto in topconditie blijft. Het zal je gebeuren dat je tijdens vakantie staat omdat er niet tijdig onderhoud is gedaan. Heren ga zo verder tot de volgende afspraak. Met vriendelijke groet Fam Grüntjens

Prima service, duidelijke informatie

Heel goede ervaringen met dit bedrijf.

Stationsstraat 82

5961 HS Horst