Leerzaam, Gezellig en to the point!

Via Bruinsma heb ik mijn E achter B rijbewijs gehaald! Een fijne lesdag met veel ruimte voor mijn vragen, opmerkingen en wensen. Ik wilde een bijzondere verrichting nog een extra keer oefenen, prima! Twijfel je hier aan? Leggen we het nog een keer uit! Echt een dikke vette aanrader!

Ben voor b-e combinatie gegaan. Was een leuke dag met wiebe en hij heeft me alles geleerd waardoor ik in 1 keer ben geslaagd.

Gewoon 100 punten

Ergens een examen voor doen is nooit leuk. En Spannend natuurlijk. Maar een goede voorbereiding is wel het belangrijkste voor zo een dag. En de begeleiding daarbij is 100 punten. Daar ben ik jullie dankbaar voor.

Super leuk en heel leerzaam.

Was heel erg goed en veel dingen geleerd.

Prettig en rustig en duidelijk!

Perfecte Rijlessen!

Ik heb transport opleiding gevolgd, daarbij heb ik Han Schouten als rij instructeur gehad. In 1 zin: Perfect! In 1x geslaagd, Top rijschool!!!

Geweldige rijschool met leuke instructeurs

Heb een zeer leuke en leerzame tijd gehad. Zowel de theorie als praktijk was zeer nuttig. Alles tot in de puntjes geregeld.

Geweldige begeleiding

Fantastisch bedrijf, heldere communicatie, prettige mensen. Ben heel blij dat ze me zo snel geholpen hebben

Goede instructeurs, leuke tijd gehad!

Lessen waren goed en effectief. Communicaties duidelijk. Via mail en planning zijn er wel foutjes gemaakt. Maar dat zou goed aangepakt kunnen worden. Ook afstemming en verwachtingsmanagement met opdrachtgever kan beter. Voor de rest, goede faciliteiten.

Meedenkend en praktisch

Het plannen van lessen was erg prettig, meedenken wanneer een les niet uit kwam. Tijdens lessen was het altijd een goede sfeer, duidelijke lessen en vooral praktisch. Erg prettig!

Zeer goede cursus hoor

Zeer goede cursus hoor weer een hoop bij geleerd hoor

Perfecte leraren en heel duidelijk

Mijn ervaring was ongetwijfeld perfect, zo blij dat ik het behaald heb Paul en Rene hartstikke bedankt. Mvg en blije gezicht

Prima dag

Kleine klas, prima les en lunch

Leuke ervaring

Leuke instructor en lizette heeft het goed geregeld

Leuke, effectieve rijlessen

Echt een super fijne rijschool. Ik ben op 13 januari geslaagd voor mijn rijbewijs B examen. Sinds midden oktober heb ik een “spoedcursus” gedaan om zo snel mogelijk mijn rijbewijs te kunnen halen in een krap tijdsbestek. Met mijn rij-instructeur Theo heb ik leuke en leerzame lessen gehad en ben ik gelukkig in één keer geslaagd. Contact met de rijschool ging erg gemakkelijk en toen er 1x mijn les uit viel werd ik ruim van te voren geïnformeerd. Ik heb echt super veel plezier gehad en ben blij dat ik nu in mijn eentje de weg op kan!

Uitstekende begeleiding

Mijn rijinstructeur Paul heeft mij uitstekend begeleid tijdens de rijlessen van mijn Rijbewijs C. Hij wist altijd op een duidelijke manier uit te leggen wat ik moest doen en waar ik op moest letten. Met zijn ervaring als chauffeur bengt hij een hoop ervaring mee welke hij graag deelt tijdens de lessen. Paul, bedankt voor goede begeleiding!!

Fijne rijopleiding!

Fijne opleiding en begeleiding gekregen!

Top erg handig en hulpzaam

Zeer professionele en deskundige rijinstructeur, met oog voor persoonlijke leercurve

De afgelopen maanden heb ik rijles gehad van Floris, en ik ben ontzettend tevreden over de begeleiding die ik heb gekregen tijdens het rijden. Floris heeft me op een zeer professionele en deskundige manier geleerd om auto te rijden. Hij nam daarnaast altijd de tijd zaken uit te leggen en feedback te geven waar nodig. Daarnaast stemde hij de lessen perfect af op mijn persoonlijke leercurve. Hierdoor kon ik gericht aan de slag met mijn rijvaardigheid verbeteren. Ik ben erg te spreken over zijn effectieve lesmethode, en zou hem zeker aanbevelen.

Goede planning en begeleiding

Voor BE rijbewijs alles vlekkeloos verlopen.

Super fijne leerschool en duidelijk in de communicatie

De lessen worden helemaal naar eigen wens ingevuld en ze zijn zeer flexibel qua invulling van de agenda. Het personeel is ook super aardig en geduldig

Een solide 8 uit 10 voor de algehele ervaring

Ik heb rijlessen gevolgd bij Bruinsma Rijschool met Roy Silanoe als instructeur. Over het algemeen was mijn ervaring positief. Roy was geduldig en duidelijk in zijn uitleg, wat me heeft geholpen om met meer vertrouwen achter het stuur te zitten. Hij gaf goede feedback en nam de tijd om mijn vragen te beantwoorden. Bruinsma Rijschool is professioneel en georganiseerd. Hoewel er af en toe wat verbeterpunten waren, zou ik Bruinsma zeker aanraden aan mensen die op zoek zijn naar een degelijke rijschool met vriendelijke instructeurs.

Vrouwonvriendelijk, negatief

Geen positieve ervaring met de rijlessen bij Bruinsma; weinig overleg of afstemming, bepaald geen opbouwende kritiek tijdens het rijden (aanwijzingen als ''schiet eens op! wat doe je in godsnaam?!' worden in je oor geschreeuwd), seksistische grappen (''je ziet er wel chique uit, dus dat kun jij wel betalen'', ''die man naast je heeft 3 weken geen seks gehad, dus ...'' en ''typisch een vrouw, je denkt teveel na''). Ik heb mijn ervaringen gedeeld met de manager, die wel enige compensatie heeft geboden voor een rijles die moest worden afgekapt omdat ik onverwacht de snelweg op werd gejaagd en bepaald niet blij terugkwam bij de rijschool. Maar nee, al met al geen prettige ervaring hier.

Top!!

Hele fijne en goede ervaring bij gehad. Nemen de tijd voor je en kennen je ook echt als persoon. Communicatie loopt erg goed en online een handig systeem met eigen account etc. Denken erg goed met je mee. Ik had Theo Beckers ontzettend vriendelijke man en denkt echt uit jouw belang. Ik wil ze ontzettend bedanken en ik zou ze zeker aanraden!

Leerzaam en goede begeleiding!

Wij hadden afgelopen zaterdag rijvaardigheidstraining met onze camper. Leon v Gelderen was onze instructeur. Met zijn begeleiding, aandacht en fijne uitleg hebben we ontzettend veel geleerd in de praktijk. Leon bedankt en met jou tips hopen we fijne reizen te maken!

Herculesplein 221 231

3584 AA Utrecht