Ik begon met een lichte angst voor autorijden maar ben dankzij Bas in 1 keer geslaagd!

Als je net als ik autorijden spannend vindt dan raad ik het erg aan om bij Bas te gaan lessen. Hij stelt je enorm op je gemakt, is erg geduldig en samen hebben we er voor gezorgd dat ik in 1 keer ben geslaagd!

Martin

Beste Martin, ik ben je oprecht echt dankbaar voor alles leuke en leerzame lessen. Ik zal deze ervaring nooit vergeten, en ik ben je nogmaals eeuwig dankbaar. Groetjes noah

Geweldige rij instructeur

Martin, bedankt voor al je geduld!!!! Je had mij echt geholpen en ben heel blij met mijn resultaten. Ik stuur alle nieuwe Zuid Afrikaners door naar jouw. Ik gaan al onze leuke praatjes en tips heel veel missen. Nog een keer bedankt!!!!!

Echt precies wat ik zocht

Voordat ik bij Martin kwam rijden, had ik een rijdocent die mij niet veel hielp. We reden een beetje maar ik kreeg niet een gevoel van sturing. Daarnaast werd ik maar niet beter in het rijden. Na een zoveelste nutteloze les, ben ik gewisseld naar Martin. Hier was het verschil dag en nacht. Ik voelde me direct beter in de auto en kreeg direct meer zelfvertrouwen in het rijden. Wat bij Martin heel fijn is, is dat je direct op CBR examen niveau gaat denken en handelen. Hij kan alles precies uitleggen en onderbouwen. Dit vond ik erg fijn, omdat het leren autorijden soms best vaag kan zijn. Overal ben ik enorm tevreden met Martin en zou ik hem zeker aanraden.

Goede rijlessen en fijne communicatie!

Ik zou Bruinsma zeker aanraden! Goede rijlessen gehad van Remo. Daarnaast was de communicatie met de planning van Bruinsma ook heel fijn.

Super overzichtelijk, fijne auto en top rij instructeur!

Voordat ik bij bruinsma lessen had heb ik lang lessen gevolgd bij een eenmanszaak waar ik veel slechte trekjes en gewoontes heb aangeleerd. Het koste veel tijd om daar vanaf te komen maar dankzij martin ben ik nu gewoon geslaagd met een brede marge!

Geweldig geholpen bij het behalen van mijn motorrijbewijs

Zojuist heb ik mijn motorrijbewijs gehaald, ik ben erg te spreken over Bruinsma Utrecht. De AVB-lessen heb ik gevolgd bij Erik. Een gezellige vent die weet wat hij doet. Hij wist mij gerust te stellen op momenten dat ik het spannend vond, dat vond ik heel prettig. Mijn AVD-lessen heb ik mogen volgen bij Theo. Een onwijs fijne, rustige man, die op het moment zelf feedback geeft waardoor ik direct kon leren. Sommigen zouden kunnen zeggen dat hij het pittig maakt, maar ik heb dat alleen maar als prettig ervaren. Dankzij Theo's manier van lesgeven, ging ik met heel veel vertrouwen het examen in. Mijn instructeur tijdens het examen was Tico. Ik vond het spannend omdat het Theo niet was, maar die spanning viel direct weg toen ik Tico ontmoette. Hij had mij wel herinnert omdat ik de dag ervoor fijner reed op een bepaalde motor en had dat zelfs onthouden. Hierdoor kon ik op mijn favoriete motor naar het examen toe. Hij weet heel goed de rust te bewaren en dat is toch wel heel prettig zo vlak voor het examen. Kortom, ik vind Bruinsma als opleider ontzettend prettig. Er is veel mogelijk in de planning. Ik had zelfs mogen kiezen wie mijn instructeur zou zijn. Ze vinden het belangrijk dat er een klik is tussen de instructeur en de lesser. Dat persoonlijke vind ik onwijs knap, voor zo'n grote organisatie.

Bas ongelofelijke topper

Erg goede ervaring gehad met de rijschool en instructeur ook super fijn!

Dankzij Dennis mijn rijbewijs gehaald!

Helaas een hele slechte ervaring gehad bij een andere rijschool. Hierdoor waren mij meer slechte dingen dan goede dingen aangeleerd. Dankzij Dennis het vertrouwen in het rijden weer terug gekregen. Hoewel het in het begin nog al uitzichtloos leek (ik weet zeker dat hij dit ook heeft gedacht maar nooit heeft laten merken :))bleef hij positief en zich inzetten om er voor te zorgen dat ik alsnog veilig achter het stuur kan. Ook op de ‘achtergrond’ super goed geholpen door Anouk! Ik zou zowel rijschool Bruinsma als instructeur Dennis aan iedereen aanbevelen.

Top instructeur, goed lesplan en in 1 keer geslaagd

Heb in een ontspannen setting leren rijden met Bas als instructeur. Zijn duidelijke aanwijzingen tijdens het oefenen, de mogelijkheid tot herhaling van onderdelen indien door mij gewenst en zijn eerlijke, opbouwende feedback hebben mij klaargestoomd voor het praktijkexamen. In één keer geslaagd, maar zal de gezellige lessen zeker missen!

Administratie niet geweldig, maar kwaliteit wel.

Het was soms wel lastig met normale tijden les te krijgen. Maar de instructeurs waren enorm aardig en ook goed. Ik heb uiteindelijk mijn praktijk in 1 keer gehaald!

Helemaal top

Mijn ervaring met Bas was helemaal top. In het begin was het rijden direct leuk en Bas was erg gezellig, daarnaast was de begeleiding goed en was Bas altijd scherp. Bas was erg goed in het uitdagend houden van het autorijden en daarom heb ik het tot en met de laatste les altijd leuk gevonden. Ik werd altijd op tijd opgehaald en teruggebracht. Ik ben ook in een keer geslaagd.

Meer dan prima

Ik had een super fijne rij instructrice! Ook de organisatie was fijn en goed geregeld. Na mijn eerste keer examen doen en helaas zakken duurde het wel langer dan gewild om opnieuw examen te doen en nieuwe rijlessen in te plannen, maar dat is natuurlijk voornamelijk de schuld van CBR. Voor de rest niks te klagen!

Prettige opleiding met goede instructie

Ik heb met veel plezier bij Bruinsma de rijopleiding gevolgd. Mijn instructeur Bas gaf helder uitleg en wist een fijne positieve atmosfeer te creëren. Het afrijden ging dan ook zonder problemen bij de eerste keer.

Fantastisch geholpen!

Super geholpen door Dennis! Fijne instructeur met veel aandacht & begrip voor zijn leerlingen!

Verkeersopleiding met pieken en dalen

Ik begon gelukkig met mijn verkeersopleiding na de corona pandemie dus ik had minder gedoe met mondkapjes en lessen inplannen. De communicatie met Bruinsma verliep niet altijd even goed. Toen ik mijn theorie-examen wilde inplannen had Bruinsma mij bijvoorbeeld niet verteld dat ik de opleiding moest machtigen. Ze hebben me niks laten horen tot ik zelf contact met ze opzocht en ze me vertelde dat het inplannen een maand moest worden verschoven omdat ik te laat was met de machtiging. Ik heb twee keer van instructeur moeten wisselen omdat de eerste instructeur stopte met lessen tijdens mijn opleiding. De tweede instructeur was mentaal niet stabiel en schold me uit tijdens de rijlessen. Met mijn derde instructeur had ik wel een hele goede band en hij heeft er voor gezorgd dat ik in 1 keer ben geslaagd voor mijn praktijk-examen. Omdat het lessen bij mijn laatste instructeur zo leuk was zou ik de verkeersopleiding aanraden.

Een hele fijne ervaring, waarin ik me erg op me gemak voelde.

Ik heb een hele fijne ervaring bij Bas gehad. Ondanks de gezelligheid heb ik ook veel geleerd. Hij houdt je alert en bij fouten gewoon opnieuw doen en blijven proberen. Ik kan Bas zeker aanbevelen. Dankzij hem ben ik in 1x geslaagd:)

Zeer goede leservaring, in een keer geslaagd.

Ik was begonnen met een proefles die wel leuk verliep en toen direct ingeschreven. Wachttijd viel gelukkig mee. Vervolgens heb ik een halfjaar lang les gehad bij Dennis. Dit waren erg fijne lessen, er was een duidelijke structuur met éen nieuw item elke les om op te focussen. Rijdocent was vriendelijk en heel kritisch, waardoor ik snel vooruitgang boekte. Daarbovenop was er ruimte om kleine foutjes te maken mits dit veilig kon, wat een fijne leeromgeving geeft (ik leer daar zelf veel beter van). Deze foutjes werden natuurlijk wel opgemerkt/besproken. Uiteindelijk rijexamen gehad en in een keer geslaagd, dus daar was verder niks op aan te merken. Bruinsma had af en toe telefonisch contact wat fijn was, als er iets is kon je het direct kwijt. Minpunt was dat het online lesrooster niet altijd goed geupdate was, en een switch van betaalsysteem was niet goed gecommuniceerd, wat soms verwarrend was.

Hele fijne lessen gehad van Dennis, een hele geduldige en rustige instructeur, maar wel kritisch en elke les voelde nuttig en leerzaam.

Wij hebben als gezin ons motor rijbewijs gehaald. Goede ervaringen met de instructeurs, fijne begeleiding. En waar nodig de juiste adviezen. Inmiddels al veilige km mogen maken. Wij zijn blij deze stap gezet te hebben om onze wens uit te laten komen. Alle motor instructeurs BEDANKT!!!!!

Leerzaam en uitdagend

Ik heb een goede ervaring gehad. Mijn rij instructeur heeft mij goed kunnen pijlen in wat ik nodig had in mijn rijlessen, waar ik moeite mee had en wat mijn sterke punten waren. Als ik dingen goed onder de knie had werd de focus door op minder maar er werd wel voor gezorgd dat ik dit niet vergat. Ik vond het fijn dat er goed rekening gehouden werd met de manier waarop ik dingen beter op pakte en wat niet goed voor mij werkte. Ook vond ik het fijn dat als dingen goed gaan dat ik dat te horen kreeg en er op een positieve manier gecommuniceerd werd over wat we nog verder gingen oefenen. Er werd duidelijk aan mij uitgelegd wat er van mij verwacht werd en hoe ik situaties het beste aan kon pakken. De uitleg hierbij was altijd duidelijk en onderbouwend en het was erg simpel als ik het begreep. Dank je wel voor alle lessen maar ook de gezelligheid tussen de lessen door.

Fijne rijschool, top instructeur!

Bruinsma is een fijne rijschool die goed betaalbaar is. De (in)planning kan nog wel wat verbeterslagen maken, maar dat heeft waarschijnlijk ook te maken met de huidige drukte. De 'intake' die ik in het begin had bij het stadion/hoofdkantoor voegde naar mijn mening ook helaas niet zo veel toe. Daar moet je dus wel even doorheen. Mijn rij-instructeur (Bas) was echter helemaal top! Veel kennis van zaken en hij levert echt maatwerk af. Hierdoor heb ik fijne lessen gehad waardoor ik in één keer geslaagd ben. In de auto was het ook heel gezellig en hij was altijd goed bereikbaar. Kortom, kon niet beter!

Zeer positief

Ik heb fijne lessen gehad, alles is goed uitgelegd en ik ben goed ondersteunt tijdens het lessen Ben ook zeker goed geholpen op de momenten dat ik het wat moeilijker had richting mijn examen

Fijne en rustgevende opleiding voor verkeer.

Vanaf dag 1 kwam Bruinsma al over als een fijne verkeersopleiding. En een goede instructeur (Bas Rutgers) die er voor zorgde dat ik op mijn gemak naast hem zat en dat niets gehaast hoeft zorgde voor rustgevende lessen. Als ik wat sneller wilde lessen was hij daar flexibel mee en dat was ook relaxed.

ik vind Bruinsma communicatief heel goed en de lessen waren heel leerzaam.

ik heb goed leren rijden en voel me goed voorbereid op het rijden zonder instructeur erbij. Ik heb ook veel plezier gehad tijdens de lessen, dat hielp ook heel erg mee!

Herculesplein 221 231

3584 AA Utrecht