Super rijschool!
Wat een top rijschool, of beter, top rij-instructeur. Floris heeft mij geholpen mijn rijbewijs in één keer te halen, waar ik uiteraard super blij mee ben! De lessen waren altijd leerzaam en gezellig, ookal hadden we onze dag niet. Het fijne aan mijn opleiding vond ik de structuur die het had. In je les krijg je uitleg over een bepaald onderdeel, en daar ga je die les mee oefenen. De les erna herhaal je dat onderdeel nog een keer en ga je door naar de volgende. Zo wordt alles behandeld en meteen goed herhaald. Ook vond ik het heel fijn hoe flexibel de lessen waren, deze kon je zelf in overleg met je instructeur inplannen wanneer het uitkwam. Verder vond ik het fijn dat de lessen zo gepland werden, dat als je moet taxiën of getaxied wordt, je niet langer dan een halfuur onderweg bent. Ik raad deze opleiding absoluut aan, ik heb veel geleerd en gelachen, maar het belangrijkste, ik heb mij altijd op m’n gemak en nooit onveilig gevoeld in de auto. Dus nogmaals dank aan Floris (Rozeboom). Oh en nog een laatste tip, als je wilt beginnen met je praktijklessen, zorg dan eerst dat je je theorie gehaald hebt, Er zitten namelijk kleine verschillen tussen wat je leert voor je theorie en hoe het gaat in de praktijk. En je kent natuurlijk de basisregels en borden al als je begint met rijden. Zo begin je met een vlotte start op weg naar je rijbewijs!