Kundige en toegeweide rij-instructeurs (Rijbewijs A)
(Rijbewijs A) - Bij de aanvang van de lessen sluiten de gepasseerde lesblokken en de nieuwe lesblokken direct op elkaar aan. De start van de lessen voelt daardoor meestal wat onoverzichtelijk en/of is een kort poosje verlegd. Dat is dan wel direct gekoppeld aan de informele sfeer en de laagdrempeligheid van het contact met de instructeurs.
Bruinsma beschikt over een eigen oefenterrein voor het behalen van het AVB, waar dit examen ook wordt afgenomen. Het is bijzonder prettig om dit examen te kunnen afleggen op bekend terrein. De setting van de AVB lessen kan sterk uiteenlopen; "grote" of "kleine" groepen, gelijke ervaring met andere leerlingen of niet, een tweede AVB groep op het terrein of niet. Dit draagt bijna allemaal positief bij aan jouw ervaring omdat je met verschillende situaties rekening moet houden. De setting bepaald logischerwijs hoeveel aandacht er voor jou kan zijn, maar waar van toepassing worden er prima prioriteiten gesteld.
Eenmaal de weg op neemt de persoonlijke aandacht toe. Ik heb uit de kennis van evenveel instructeurs mogen putten als het aantal lessen dat ik heb gehad. Elke instructeur gaf het gevoel dat ze de extra stap willen zetten om jou te helpen goed te leren motor rijden. Dat geldt bijvoorbeeld voor de juiste ondersteuning via de portofoon, maar ook een stukje gemoedstoestand voorafgaand aan het AVD-examen. Mijn ervaring was daarom zeer positief. Mario, Rogier en Rene, thanks mannen!