Super fijne rijschool!

Professionele rijschool waar zeker ook gelachen mag worden. In 1x rijbewijs C gehaald dankzij de top instructeurs

Geweldige lessen

Heb mijn rijbewijs D Bus in een heel korte termijn bij deze supper toffe rijschool kunnen behalen.

Heel fijn les gekregen En uitstekend geholpen

TOP!

Top geregeld met uitstekende rij instructeurs! Alles in 1 keer gehaald.

In een gezellige sfeer heb ik mijn rijbewijs gehaald!

Van het begin tot het behalen van mijn rijbewijs heb ik met veel plezier in de auto gelest. Ik heb veel geleerd en werd goed voorbereid op mijn examen. Ondertussen rij ik nu lekker zelf in mijn auto.

Onprettige ervaring

Onprettig en erg stug.

Een erg goede, leuke en leerzame tijd

Geslaagd bij rij instructeur Luuk van De Hoog. Erg leerzame lessen met succes als vervolg. Een echte aanrader om rijlessen bij te nemen. Een perfecte rijschool om je rijbewijs mee te halen.

Top rijschool!

Rustige instructeurs die alle tijd nemen om het allemaal goed uit te leggen. Ik heb eerder bij een andere rijschool gezeten en ben overgestapt maar de Hoog, wat een verademing!

Topp rijschool

Deze mensen geven niet alleen maar rijlessen maar staan ook direct voor je klaar met elke vraag of hulp binnen de organisatie, ze zijn snel met reageren en blijven je helpen tot het is gelukt…Toppers!!

Hele fijne rij ervarinf

Hele fijne lessen gehad en alles goed en duidelijk uitgelegd ik ben in 1 x geslaagd dankzij Verkeersschool de hoog!!

Uitstekende service

Goede uitleg er er wordt de tijd genomen om de belangrijke punten nogmaals uit te leggen of meermaals te herhalen

Goeie en leuke instructeurs! En top motoren!

Goede ervaring bij de rijschool en met de instructeur

Bij rijschool de Hoog motorrijlessen genomen na een try-out les. Iedere les weer duidelijke instructies en handige tips van Miquel om mij verder te ontwikkelen in het motorrijden. Met als resultaat in één keer geslaagd, bedankt Miquel en rijschool de Hoog!

Professionele, klantvriendelijke rijschool.

Ik heb hier mijn E achter B gehaald. Vriendelijke instructeurs die er alles aan zullen doen om je te laten slagen. Top!

Prima rijinstructeurs

Goede les en ze denken goed mee

Fijne instructeurs en flexibel

Met de auto destijds een zeer fijne ervaring gehad en nu nogmaals met de motor. Fijne, vriendelijke instructeurs en op kantoor doen ze ook hun best om de lessen en examens zo goed en flexibel mogelijk in te plannen.

Goede relaxte sfeer en toch bij de “les” blijven

Goede rijschool met vriendelijk personeel.

Ik heb een goede ervaring .

Echt een fijne rijschool

Rustige en heldere uitleg bij de lessen

harstikke goed

super relaxte instructeur en hij heeft me alles goed uitgelegd

Goed. Goede begeleiding.

Goed, vriendelijk en ze weten waar ze mee bezig zijn. Aanrader!!!

Zeer professioneel

Goede instructeurs, vele trucjes geleerd. Rijbewijs D gehaald daarzo. Echt master school

Top instructeurs

Gewoon een goede rijschool en fijne instructeurs. Instructeurs geven heldere instructie en denken met je mee. Zo ook de planning v.w.b. het inroosteren van de lessen

Geweldig!!!

Duidelijk en efficiënt uitleg dankjewel echt top.

Prima rijschool

Prima rijschool, in 1x geslaagd voor B-E examen