Prijzig maar goed

De hoog is in mijn ogen een prijzige rijschool maar vaak krijg je wel waar je voor betaald. De service is vaak goed, alhoewel voor mijn laatste examen was er veel gestuntel. Een verplaatst examen wat vervolgens toch niet geboekt was, een lessen pakket wat ineens bijgeboekt werd en toch weer weg gehaald werd. Maar de instructeurs zijn goed, en het materiaal waar je mee lest is echt in goede staat.

Top begeleiding!

Zeer goede begeleiding van begin tot eind! Ze weten wat ze doen.

Beste rijschool

Goeie rij instructeurs gehad met veel en goede uitleg. Hartstikke bedankt.

Passed the first time! Very helpful

Very happy

Ben geslaagd!!

Super fijn!

Ik vond de lessen die ik heb gehad als prettig ervaren! Ook na mijn eerste keer zakken bleef er vertrouwen!

Geduld, expertise

Ik heb veel geleerd van mijn instructeur, ook heeft die t naar mijn gevoel perfect uitgelegd. Hiervoor heb ik gereden bij verschillende rijscholen, maar geen een komt in de buurt van rijschool de hoog. Ook kreeg ik voor een dag een andere instructeur, wat naar mijn zegge heel fijn is geweest(ander perspectief). Goeie communicatie over en weer, ook het personeel van de administratie was uiterst behulpzaam en vriendelijk. Kort samengevat. Perfecte rijschool voor iedereen, Met geïntreseerde instructeurs.

Super fijne rijschool

De lessen bij Hans waren altijd heel gezellig, voelde me op mijn gemak en heb veel geleerd. De rijschool heeft een super communicatie en kon altijd snel een goede les planning maken! Erg fijn! Bedankt!

Perfecte rijschool voor vrachtwagen (C)

Prettige en kundige instructeurs.

Goede begeleiding, fijne instructeurs. Goede lesmethoden en hebben echt aandacht voor een leerling

Gezellig

Was een erg leuke en gezellige ervaring. Duidelijke uitleg en Hans was erg gezellig! Veel geleerd in korte tijd en ook nog geslaagd!

Bekwame rij-instructeurs die zeer begaan zijn met hun leerlingen. Ik raad deze rijschool absoluut aan.

Goede les en ruime lestijden zoals savonds en zaterdag en, veel keuze uit motoren.

Les tot 22.00 mogelijk. Veel verschillende motoren om te lessen. Beschermende kleding handschoenen en helm gratis beschikbaar ook regenkleding. Prettige manier van lesgeven en vlot met plannen examens. Locatie direct naast metro station makkelijk bereikbaar.

Fijne begeleiding en vertrouwen

Ik had geen andere instructeurs willen hebben dan Miquel, Ben en Vanya. Stuk voor stuk anders maar juist daarom heel fijn omdat ieder weer andere feedback geeft waar je aan kan werken. Het laatste stukje miste ik een beetje vertrouwen bij mijzelf. Gelukkig hadden alle 3 maar vooral vanya bij de laatste lessen wel het vertrouwen in mij en dit was ontzettend fijn. Ik ben ze eeuwig dankbaar, zonder hen had ik alles niet in 1x gehaald.

Super ! Meer als dat kan ik niet zeggen

Alles is super goed uit gelegd. Niks op aan te merken , heb van 2 mensen les gehad , vanya en Miguel. Allebij 2 top mensen !! Avb examen vrij snel kunnen doen. Thanks !

hele fijne rijschool

het is een hele fijne rijschool, ze houden heel goed rekening met je. fijne rijinstructeurs en leuke afwisselende lessen.

Het was prima

Ik vind het goed

Goede begeleiding helemaal top!!

Geweldig, goede ondersteuning en stellen je echt gerust.

Ik ben goed verder begeleid vanaf het punt waar ik zat. Ik zit nu dan ook met een gerust hart achter het stuur.

Hans is een geweldige instructeur. Neemt alles goed door, geeft goede uitleg en blijft de hele dag positief. Hij bereide me goed voor op het examen in de middag. Dankzij de Hoog kan ik nu goed en veilig met een caravan op vakantie.

Super tevreden, Louis is een hele aardige, kundige instructeur!

Mijn instructeur Louis is zeer vriendelijk, geduldig en kundig! We zijn zeer tevreden, met de rijschool, planning etc. De instructeur was altijd netjes op tijd.

Professionele (familie) bedrijf!!

Gezellig

De rij-instructeurs die ik heb gehad zijn erg gezellig. Ik voelde me snel op me gemak en dat maakt het leren ook makkelijker.

Goeie en leuke rijinstructeurs met passie voor hun werk. Kantoor communiceert goed. Ben blij dat ik hier begonnen bent en me rijbewijs gehaald hebt

Top!

Deze stresskip is in 1 x geslaagd voor avb nu op naar avd!

George Stephensonweg 21

3133 KJ Vlaardingen