Veel geleerd

Een leuke en gemotiveerde rijschool met veel rijkwaliteiten. Topperd

Vriendelijke en deskundige rijschool

Ik heb op een flexibele en plezierige manier mijn motorrijbewijs kunnen halen.

Leuke instructeur.

Goede begeleiding! De oortjes waren wat matig anders vijf sterren!

Super behulpzaam en professioneel

Telkens konden ze bij de Hoog mij weer motiveren om door te gaan met slagen als resultaat.

Zeer leerzaam en gezellig.

De rijopleiding gaat zeer vakkundig door goede instructeurs. Er wordt 100% afgestemd op de behoefte van de cursist en in met een gezellige sfeer wordt je naar je rijbewijs geloodst. Kortom echt een aanrader voor welk rijbewijs dan ook.

Goede rijschool

Aardige spontane instructeur die precies weet waar de aandacht moet liggen. De rijschool heeft goede motoren staan in verschillende maten.... Ik heb nu mijn AVB (motor) in 1x gehaald en moet binnenkort voor mijn AVD. Ik raad deze rijschool zeker aan!

Duidelijke en goede begeleiding van de instructeur.

Mijn E achter B rijbewijs in 1 dag gehaald!

Geweldig en ik raad het iedereen aan!

Na heel veel mislukte pogingen bij andere rijscholen en 10 jaar verder te zijn. Ben ik eindelijk geslaagd dankzij dit top team!! Ik ben ze eeuwig dankbaar dat ze mij zo ver hebben laten komen. Zonder hun was dat niet gelukt!!

Een hele goede verkeerschool, prijzig maar wel waard…

Ik heb daar een aantal instructeurs gehad, Hasan is de beste van ze allemaal, dankzij hem heb ik mijn rijbewijs gehaald.

Mijn ervaring met de Rijschool De Hoog

Ik heb hier erg naar me zin gehad want hoe zij les geven is zeer professioneel en doel gericht daarom heb ik in een keer mijn praktijk en een theorie kunnen halen. Mvg, D.Karnaz

Het was erg gezellig en leuk om te rijden

Een hele goede en fijne rijschool

Ik heb een hele goede ervaring over gehouden aan rijschool de hoog

Top rijschool

Goede begeleiding en ondersteuning en als er wat was werdt ik altijd goed snel en vriendelijk te woord gestaan.

Zeer vriendelijke, gezellige en kundige instructeurs

Snel mijn C1 rijbewijs gehaald, nu op maar E.

Goede instructeur die met kennis en het lijkt met veel plezier zijn kennis over draagt aan de leerling.

Fijne instructeurs

Ik heb fijne lessen gehad. Duidelijke uitleg en de instructeurs lieten me alle drie me op m’n gemak voelen.

Best rijschool

Best school met vriendelijke mensen.

Sabine is top!

Fijne lessen, goede uitleg. Professionele instructeurs. Je wordt echt op je gemak gesteld en alles gaat op jouw tempo. Een hele fijne ervaring bij de Hoog gehad!

Voelde me erg op me gemak.

Ik had vandaag rijlessen van instructeur Vanya. Zeer aardige en vriendelijke man, legde op een fijne manier alles uit. Stelde me gerust en had echt het gevoel dat hij het beste van mij eruit wilde halen. Ik ben gelukkig geslaagd en wil hem graag bedanken. Verder heel fijn dat ik waterbestendige/warme kleding kreeg, fijn.

Enige op merking is niet teveel met rijinstructeur wisselen

Geslaagd

Heb mijn BE rijbewijs gehaald, les gekregen van Hans, altijd gezellig en geeft alles goed aan.

Sandy is echt top!

Goedd en fijn

Heel plezierige en kundige begeleiding

Heb met veel plezier en met goed gevolg de opleiding voor het busrijbewijs gevolgd inclusief de code 95. Voldoende, goede en plezierige begeleiding.

Zeer goed.

Bus met aanhanger. Goed geholpen, alles netjes en rustig uitgelegd. Zeker een aanrader. Bedankt Hans (instructeur)

Professionals met goede uitleg en goede communicatie.

Geweldige ervaring. Ik had de turbo cursus, die is wel echt turbo. Ik raad wel een iets langer traject aan. Had voor mij ook wel beter geweest als ik eerlijk ben. Top instructeurs zowel avb en avd in 1 keer gehaald dankzij deze heren en een beetje geluk. Ook de afspraken worden zeer duidelijk per mail bevestigd. Thanks, verkeerschool de Hoog. Mvg Ed v Van Huet

George Stephensonweg 21

3133 KJ Vlaardingen