Leuke lessen met goed instructeurs!

Relaxt lessen, instructeurs stellen je op je gemak.

Dawid

geweldige school, erg leuke instructeurs, ik raad het aan

Super!

Duidelijke communicatie tussen leerling en instructeur. Ook bij overige vragen altijd terecht kunnen bij kantoor en samen naar oplossingen en mogelijkheden zoeken. Super leuke en leerzame lessen gehad !

instructeur die zijn vak verstaat.

Aardige spontane instructeur die precies weet waar de aandacht moet liggen. Gemoedelijke manier van omgang.

Vriendelijke en goede instructeurs.

Ik heb C rijbewijs en Ce bij DeHoog gedaan . Nu ben ik bezig met Grootmotor rijbewijs (AVB behaald en nog AVD te doen ). Geweldige school en Geweldige instructeurs...

Uitblinkend

Goed voorbereid zijn je inleven en goed luisteren

Goeie rijschool, veel leuke rij instructeurs.

Het is een goeie rijschool en heb het ook aangeraden bij m’n vrienden.

Leuk rijschool die met je rekening houdt!

Ik heb in het begin met verschillende gelest voor op de motor (invaller) wat ook goed is geweest! Daarna voornamelijk van Vanya les gehad. Kantoor is zowel telefonisch als via de email goed bereikbaar. Ik heb van mijn lessen veel geleerd en ook enorm plezier gehad! Zeker een aanrader!!

Leuk team van instructeurs

Een leuk team aan instructeurs en goede leerzame lessen gehad.

Snelle reactie bevestigen goede uitleg

Fijne lesinstucteurs goede uitleg . Reactie voor vragen per mail wordt snel op gereageerd dat is ook fijn . Alleen kantoor sluit vroeg om 16.00 uur. Dus voor betalingen boven op kantoor moet je op tijd zijn. Avondlessen kan ook dat is ook fijn .

Perfect uitgelegd, geregeld, les gegeven. Zeker een aanrader!

Snel en duidelijk

Heel fijne rijschool. Vooral de planning en duidelijkheid vond ik prettig. Als er op stel en sprong iets tussenkwam was de rijschool heel snel en flexibel in het maken van een nieuwe planning. Ook de instructeurs waren elk op hun eigen manier top!

Prima Motorrijschool!

Prettige vakkundige begeleiding en uitstekende ondersteuning richting examen.

Fijne rijschool met goede instructeurs.

Ik vind het erg leuk om bij de hoog te lessen. Goede vakbekwame instructeurs die ook in zijn voor een geintje. Zit er goed op m’n plek!

Snel, makkelijk en deskundig!

Super ervaring. Vriendelijk en deskundig personeel. Top

Super goede motorintructeurs, vriendelijke, duidelijk uitleg. Super ervaring!!

Goede ervaring

Fijne rijschool met vriendelijk personeel. Alles goed en rustig uitgelegd en goede tips gekregen!

Ik heb mijn BE rijbewijs mogen halen na een dagcursus. Erg fijne instructeur, goede uitleg en heldere communicatie vooraf. Bedankt voor de fijne dagcursus!

• Poleciłbyś nas? Tak

Zeer goede rijschool

Zeer goede rijschool

Een betere rijschool is er voor mij niet

Jaren geleden hier geweest voor het behalen van mijn auto rijbewijs. Toen al werd ik met open arme ontvangen door een enthousiast team van instructeurs en nu weer. Iedereen is heel sociaal en staat voor je klaar. Dit keer bij de rijschool geweest voor het behalen van mij motor rijbewijs. Kreeg Vanya toegewezen als instructeur en wat heb ik een top tijd met hem gehad. Hele aardige gozer met een dosis humor. Als je even je dag niet hebt komt vanya om je er doorheen te slepen zodat het toch een goede les word. Heb genoeg positieve woorden voor de rijschool maar ik raad het iedereen aan in de regio om hier te lessen. Bedankt voor alles

De school is echt goed . De docent zijn echt aardig , en verantwoordlijk . Super school super docent !

Echt een leuke autorijschool met leuke instructeurs

Veel geleerd. Gezellige lessen gehad. En geslaagd in 1 keer

Super gezellige rijschool

Mijn motor rijlessen waren altijd informatief, en gezellig. Ik werdt op een begrijpelijke manier aangeleerd hoe dingen moeten en kunnen, en als ik een foutje maakte werd mij ook goed verteld wat er beter kon, en hoe ik mezelf moest aanpassen. Zeker een aanrader.

George Stephensonweg 21

3133 KJ Vlaardingen