Een hele fijne rijschool

Ik heb mijn rijbewijs C en CE bij deze rijschool gedaan

Uitmuntende rijschool

Viavia te horen gekregen dat dit een goeie rijschool is voor de motor. Aangemeld en is heel goed bevallen. Goeie intructeurs die je helpen, rustig blijven en geduld hebben. Voor de prijs is het zeker waard.

Goede en duidelijke instructeurs

Prettige lessen

Prima rijschool !!

De 2e keer toch geslaagd voor mijn motorrijbewijs!! Bedankt Vanya, Miquel en Benjamin voor jullie geduld, uitleg en gezellige motorrijlessen. Een aanrader voor iedereen die z’n motorrijbewijs wil halen!

Helemaal Mooi!

Mijn ervaringen met de Hoog zijn erg positief. Uitstekende uitleg, duidelijke feedback en geduld van de rijinstructeurs. In 1 keer geslaagd voor C ! nu verder met CE bij de Hoog.

Top instructeurs

Team motor instructeurs is top. Vriendelijk, competent en zo mooi geduldig. Kantoorpersoneel mag iets aardiger zijn aan de telefoon, komt af en toe ongeduldig over.

Les op maat

De lessen en de voorbereiding op het examen heb ik als zeer goed ervaren ! Er word gekeken naar ieder persoon individueel en wat diegene nodig heeft! Zo onzeker als ik begon met twijfel of ik het ooit zou halen heb ik alles de eerste x behaald!!! Mede dankzij de lessen en instructies van Vanya rijd ik nu met veel plezier op mijn motor en geniet ik van elke rit! Mijn dank is groot alle credits voor vanya!!! Die moet wat te verduren hebben gehad tijdens de lessen hahaha

Ik heb super liever instructeurs gehad, eerst had ik Miquel maar die kreeg het druk met zijn andere lessen. Miquel heeft veel geduld en is super vriendelijk en gezellig om mee te rijden. Daarna kreeg ik Hans, die heeft al veel ervaring en is ook heel geduldig, vriendelijk en gezellig. Dat was mijn vaste instructeur na Miquel. Als Hans soms niet kon heb ik bij Nadine gereden die in de auto instructeur wereld is opgegroeid en ook veel geduld heeft en goed uitlegt, het zijn stuk voor stuk toppers. En ben ik ook in 1 keer geslaagd met mijn rijexamen

Ik was lekker op mijn gemak tijdens het rijden

Ik was erg blij met hoe ik werd behandeld en hoe alles is gegaan

Professioneel, flexibel en betrouwbaar.

Aangenaam

Ik vond de les prettig verlopen. De sfeer in de auto was ontspannen en hans had goed door waar ik op moest letten en wat ik niet moest vergeten. Hierdoor heb ik mijn BE examen in één keer gehaald. Een aanrader

Ga lessen bij hun

Tpppppppp

Zeer prettige en effectieve aanpak

Ik heb bij deze rijschool mijn vrachtwagen rijbewijs gehaald en ben erg tevreden over hun aanpak. De instructeurs zijn erg tactvolle en waar nodig harde leermeesters.

Snel geholpen, snel geslaagd.

Twee weken terug langs gegaan om te informeren. Een dagcursus ingepland en een examen eind juli ingepland. Maandag de proefles gehad. Het was duidelijk dat ik aan een dagcursus genoeg zou gaan hebben. Dinsdag gebeld of ik misschien donderdag al wilde afrijden want ze hadden een gaatje, dus; Donderdag samen met Hans 6 uurtjes rond gereden met de aanhanger. Ik vond Hans een gezellige & prettige leraar die je goed voorbereid voor het examen en zich inzet om je zo min mogelijk zenuwen te geven. Oja, voor je verder leest! Denk er aan, als je 1 seconde of langer stil staat; in je spiegels kijken, knipperen en dan pas gaan rijden. Nogmaals bedankt Hans (en rijschool de hoog)

Top Rijschool!!

Eerlijk en Relaxt!! Fijne mensen!!

Geweldige instructrice goede uitleg en geduldig

Ben overgestapt van andere rijschool geweldig opgevangen en de planning voor rijlessen ook geweldig na een paar verschillende instructeurs in het begin toen een vaste instructrice die had goede kennis van zaken en was zeer geduldig en lag alles goed uit ben blij dat ik over gestapt ben naar De Hoog

Top rijschool

Fijne manier van lesgeven op vrachtwagen.zeer tevreden

fijne rijschool, komt afspraken na, fijne instructrice sabine

Ik heb mijn rijlessen als zeer prettig ervaren. Sabine is rustig en stelt je op je gemak. Tijdens het lessen geeft zij op een beheerste manier alle informatie die nodig is om het afrijden tot een succes te maken. Ik denk dat ik mede dankzij Sabine in 1x ben geslaagd. Zij heeft mij veel zelfvertrouwen gegeven en daardoor kon ik met een fijn en rustig gevoel mijn examen doen.

Geweldige instructeur,s

Zeer duidelijke en rustige instructie. Erg tevreden

Geslaagd voor E achter B. Dankzij de rustige en duidelijke instructie. Prettige mensen en fijne bus en aanhanger om het rijden met aanhanger te leren. Bedankt

Top begeleiding

Ik heb rijles bij De Hoog gevolgd voor rijbewijs C. Van A tot Z was alles netjes geregeld en overzichtelijk. De begeleiding was erg goed en fijn en hierdoor heb ik het C rijbewijs in 1x behaald. Ik ben er erg blij mee! Rijschool De Hoog nogmaals dank voor de goede service/begeleiding en les!

Goed!!

Alles was goed, communicatie en snelle reactie via mail.

Fantastische rijschool!!

Als u met moderne voertuigen en goede instructeurs uw rijbewijs wilt halen dan bent u bij Rijschool de Hoog aan het juiste adres. Door middel van een snel cursus heb ik binnen een mum van tijd mijn BE rijbewijs gehaald. Ontzettend bedankt voor deze fantastische beleving!

Goed afgestemde lessen

Lessen plannen ging heel gemakkelijk en met goed advies. De lessen waren leerzaam. Ik heb vrijwel alles geleerd wat ik in het verkeer nodig zou hebben.

prima rijschool en dito instructeur....

Vriendelijk personeel en goeie koffie. 2 lessen en 1 keer examen TROTS

George Stephensonweg 21